Ce poti folosi ca sa slabesti sanatos

Cu siguranta nimeni nu se asteapta la miracole desi sunt cativa oameni care spera ca daca manaca numai paine uscata cu ceai verde vor slabi peste noapte. Acestia sunt putini si din pacate trebuie sa le spunem ca habar nu au ce gandesc si sunt cam redusi, mintal desigur. In primul rand nu trebuie sa te astepti ca vei slabi foarte mult daca reduci semnificativ cantitatea de mancare consumata si in nici un caz nu vei avea parte de o viata sanatoasa. Cel mai bine este sa consumi multe lichide. Aici includem si ceaiurile dar si tot ceea ce inseamna sucuri naturale. Atentie insa daca doriti sucuri naturale, incercati sa le faceti din fructe care nu contin foarte multe zaharuri.

O dieta echilibrata insa pentru o zi intreaga ar putea fi in felul urmator: va treziti dimineata si beti o cana cu apa, evetual daca puteti, chiar calduta, deoarece este foarte buna pentru digetsie dar si pentru stomac sau fiere. dupa aceasta canuta de apa nu incercati sa va faceti repede o cafea mare ci apelati mai degraba la ceva nutritiv si sanatos. Aici puteti sa incercati miracolele gustului pe care ceaiul negru cu miere de albine si cu lapte - il contine. si cum cea mai bogata masa trebuie sa fie cea de dimineata nu uitati sa apelati la ea, zilnic. asta inseamna sa consumati macar o portie de cereale integrale daca nu macar un pahar cu lapte, un mar si niste biscuiti integrali. in prezent sunt atat de multe produse ieftine si bune pe care le puteti consuma incat nici nu mai e nevoie sa iti bati prea mult capul ca sa gasesti ceva bun. masa de pranz este si ea importanta insa daca vrei sa mai pierz din greutate sau macar sa ti-o pastrezi pe cea actuala - ai face bine sa consumi ceva lichid cu multe legume, de exemplu o supa de legume, iar la felul doi poti alege intre ceva usor si ceva gustos - adica fie optezi pentru o portie de orez cu legume sau cu pui la gratar - fie optezi pentru un desert - cel mai bun - din punctul meu de vedere este chiar unul cu mere - scortisoara si nuca rasa. cina - este desigur o mica parte din tot ceea ce inseamna mese zilnice, asta pentru ca seara este clar ca nu trebuie sa mancam mult. Totusi - daca mancam seara, este indicat sa mancam pana in maxim ora 7, iar dupa sapte sa consumam maxim un mar si multa apa, daca ne este foame. Asadar - ce folosim ca sa slabim sanatos? Folosim mancare, insa nu in exces, nu haotic, ci moderat si la ore fixe.

Multe studii au demonstrat ca un regim alimentar echilibrat si normal te ajuta sa iti pastrezi greutatea si sa ajungi la greutatea ta normala in cazul in care esti peste limita. Multi oameni se plang ca nu pot slabi insa acest lucru se intampla deoarece nu au trei mese regulate pe zi cu mici gustari usoare intre, nu mananca pana in ora 6-7 seara, nu consuma decat o cafea mare la micul dejun, in loc sa manance mancare, pentru ca masa de dimineata este cea mai importanta, iar gustarile de seara cel mai probabil le au foarte consistente. In plus - pentru a slabi sau cel putin pentru a ajunge la o greutate normala, ideal este sa renunti complet la paine si sa nu mai mananci deloc dupa ora 6 - 7 seara.

Si va spun din experinat proprie - cat si din cazuri cunoscute - ca acei colacei de pe burta se reduca simtitor daca folosesti doar aceste doua trucuri. In plus, bea multe lichide, mai ales seara, oricat de mult ar trebui sa mergi la toaleta peste noapte, esenta e HIDRATAREA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu