Porneste intr-o noua aventura cu anvelopele allseason pentru orice tip de masina

Nu toata lumea isi permite sa schimbe la un moment dat, cand uzura e prea mare, setul de anvelope cu unul nou, mai sigur, dar destul de costisitor. O alternativa foarte buna preferata de romanii cu masini o reprezinta anvelopele all-season, bune pentru orice sezon. Desi nu sunt chiar asa de eficiente cum sunt niste anvelope de iarna sau de vara, anvelopele all-season sunt mai ieftine decat doua seturi de cauciuri si isi fac treaba de minune.

Locul unde puteti gasi o oferta foarte bogata si ieftina de anvelope all-season pentru autovehicule mici si 4x4, dar si comerciale allseason este anvelopex.ro, cel mai aprovizionat site-magazin online de anvelope si accesorii. Marcile cu renume international de la care vin cauciucurile all-season garanteaza eficienta si peformanta sporita a acestora, anvelopele uzandu-se mai putin vara, nu fac asa de mult zgomot si au un profil mai apropiat de stratul de zapada de pe carosabil. Aderenta nu este chiar asa de buna la minus cateva grade, insa fac fata oricarui tip de carosabil la viteze rezonabile. Majoritatea anvelopelor allseason vandute de anvelopex.ro se prezinta foarte bine in conditii de acvaplanare, apa este drenata rapid cand apare o portiune de carosabil ud, iar aderenta este excelenta pe drumuri unde iarna si-a intrat in drepturi. Autoturismele 4x4 pot fi echipate si ele cu anvelope allseason de calitate, pentru aderenta foarte buna in orice zona, o franare la timp in cazul unui posibil accident nedorit si o eficienta sporita pe gheata sau zapada.

Toate tipurile de anvelope se pot comanda din stoc sau la comanda, livrarea facandu-se fie la sediul firmei, fie printr-o firma de curierat rapid, in cel mult 72 de ore, minim 24 de ore. Doar cu anvelopex.ro masina ta, indiferent cat de mare este, va fi in siguranta pe orice drum, in orice aventura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu