Orice vis poate deveni realitate

O casuta mica, cu trei, poate patru camere si o gradina plina de flori, un pod numai bun de depozitat cutiile care nu mai incap prin casa reprezinta visul oricarui locatar de la bloc. Si cum nu multi dintre noi am terminat arhitectura, realizarea proiecte case mici ar putea sa ne dea mari batai de cap. De aceea, apelarea la o firma de arhitectura, care se ocupa de proiecte case mici este recomandata.

Desi poate preturile par piperate la prima vedere, calitatea proiectelor intocmite, care curpind DTAC si PT – un proiect tehnic pentru executarea structurii – este net superioara uneia facute de un arhitect care lucreaza pe cont propriu si care nu garanteaza prea multe. ProiecteTIP poate executa oricand proiecte case mici cu parter, S+Parter, cu suprafete de pana la 100mp, case de vacanta. Proiectele pot include doua sau trei camere sau poate mai multe, dar mai mici, acoperis in terasa si diferite tipuri de design arhitectural, in functie de preferintele clientului. Este posibila si proiectarea completa cu fazele determinate si predarea lucrarii la cheie, asta in cazul nu exista timp suficient pentru proiect. Alte proiecte intocmite pot fi pentru case unifamiliale, individuale, locuinte P+M sau case cu demisol si parter.

Onorariile si pretul pe metru patrat sunt foarte bune, pot fi ajustate in functie de proiect si complexitatea cerintelor clientilor si pretentiile acestora in diferite faze ale proiectului. Preturile pentru beton, otel-beton si manopera si lemn sunt afisate si adaptate pretului mediu practicat pe piata de profil, exista reprezentari grafice ale viitoarei case, astfel incat clientul sa poata vedea si rezultatul final al lucrarii de proiecte case mici executate de arhitecti.

Sistemul constructiv este de tip zidarie portanta, deosebit de rezistent la miscari tectonice si foarte usor de pus in practica, executia fiind una destul de complexa, insa de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu