Vino sa il vezi pe Goran Bregovic la Bucuresti

Goran Bregovic va sustine o reprezentatie inedita in cadrul festivalului Baro Foro ce va avea loc sambata, 29 august, de la ora 18:00, la Arenele Romane din Bucuresti. Legatura lui Goran Bregovic cu Romania este una foarte stransa, fiind unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici.

Goran Bregovic va participa la festivalul Baro Foro

Principalul protagonist al festivalului Baro Foro este celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra, avand ca invitati speciali pe Mahala Rai Banda si Gipsy Casual. Organizatorii anunta inca doua nume de renume pe afis: Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si Provincialii. Prin compozitiile sale, Goran Bregovic a schimbat definitiv cultura pop europeana, stilul sau imbinand muzica tiganeasca, muzica de cor balcanica, precum si influente din alte genuri, cum ar fi muzica rock. De-a lungul unei cariere de peste 45 de ani, Goran Bregovic a cucerit ascultatorii din intrega lume colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz sau Cesaria Evora. Cel mai recent album al lui Goran Bregovic a fost lansat acum trei ani si s-a numit “Champagne for Gypsies”, fiind renumit si datorita colaborarilor cu trupe consacrate, ca Gipsy Kings sau Eugene Hütz de la Gogol Bordello. In cadrul festivalului Baro Foro, vor fi prezentate piese de pe acest album alaturi de hiturile care l-au facut celebru.

Bilete festival Baro Foro

Biletele pentru concertul Goran Bregovic se pot gasi online pe www.iabilet.ro sau la Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara, la pretul de 140 de lei categoria A, 80 de lei Categoria B si si 50 de lei categoria C pentru primele 300 de bilete.  Dupa epuizarea acestora, preturile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C. In ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C.

Afla mai multe detalii pe http://www.anyplace.ro/party/16227/arenele-romane-bucuresti/details

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu