Implant dentar la Dentaplus

Dantura noastra spune foarte multe despre modul in care ne alimentam si cum stim sa ne ingrijim corect cavitatea bucala. Desi ne spalam pe dinti zilnic si ne ferim de mancarurile cu un continut prea mare de zaharuri sau de substante cu actiune coroziva asupra danturii, dintii nostri incep sa aiba probleme pe masura ce inaintam in varsta.

Odata ce am pierdut din dintii care ne foloseau la masticatie sau la vorbit, vizita la medicul stomatolog este necesara, o lucrare dentara fiind cea mai buna solutie pentru refacerea dentitiei. Cea mai eleganta metoda si cu sanse de reusita 100% este cea care presupune folosirea unui implant dentar in locurile unde dintele nu mai exista. Implantul dentar se refera la niste cadre metalice care se monteaza in urma unei interventii chirurgicale sub gingii, chiar in osul maxilarului. Rostul unui implant dentar este de a fi baza de fixare pentru dintii falsi, pentru coroane dentare false, lucrari mai complexe din diver
se materiale. Toate protezele sau puntile care se fixeaza prin aceasta metoda, vor rezista mai mult timp, nu vor cadea si nu se vor deplasa de la locul lor.

Fixarea prin implanturi dentare are ca principal avantaj protejarea dintilor invecinati de slefuire si pregatire prealabila, dintii falsi stand sprijiniti pe implanturi si nu pe dintii laterali stanga, dreapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu