Ce se poarta in 2015 in materie de incaltaminte

Moda este un aspect deloc de neglijat in viata oricarui om. Indiferent ca vorbim de femei sau barbati, indiferent ca vorbim de copii sau de adolescenti, cert este ca pana si cainii sunt la moda cu ceva anume - cu o frizura - cu o zgarda sau cine stie cu ce.

Atunci cand vorbim de elemente de fashion, trebuie sa fim prudenti deoarece fashionul este un taram misterios, cu multe suisuri si coborasuri. De exemplu, daca intram pe net sa cautam ce se poarta in 2015 in materie de incaltari, vom gasi cu siguranta modele tot mai indraznete si mai bizare.

Modelele sofisticate si modelele fantezie reprezinta cele mai in tendinta modele ale sezonului cald, urmand ca apoi sandalele cu bareta in zona gleznei sa fie favorizate de catre purtatoare.

Culorile sunt clare: negru cu alb sau rosu aprins, se poarta si curele metalice, ridicate pe glezna. Pe site-urile de fashion, care arata ultimele tendinte in materie de sandale, aflam ca Guy Laroche a venit in prim plan cu o tendinta minimalista si alti designeri precum Kenzo au venit pe piata cu mixurile de culori. Au aparut si modelele cu pene de lux acelasi stil fiind abordat si de Tome sau Roberto Cavali.

In aceeasi ordine de idei trebuie sa amintim si de faptul ca se poarta si sandalele cu tocuri groase, combinatii de saboti cu toc de lemn sau nuante argintii, iar tocurile translucide de la Versace nu sunt nici ele de lepadat. Chiar daca modelel de sandale gladiator au fost in tendinta in anii trecuti, se pare ca ele inca isi continua ritmul si inca sunt apreciate, mai ales daca au foarte multe curele.

Iar daca pana acum vedeam funde si fundite numai pe capetele dragalaselor fetite cochete, acum le vedem si pe pantofi, papuci sau sandale, chiar in variante foarte mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu