Adenomul de prostata poate fi tratat si natural cu ulei de dovleac

Daca femeile trecute de 50 de ani pot sa se confrunte cu cistita sau cu afectiuni tipice ale aparatului reproducator sau urinar, barbatii au o singura mare problema: prostata care imbatraneste. Imbatranind, prostata incepe sa nu-si mai faca treaba, aceea de a regla functionarea normala a sistemului urinar, urinarea normala, jetul normal la mictiune si mentinerea unui timp cat mai mare intre urinari, dar si de a permite eliminarea lichidului seminal in timpul orgasmului masculin.

Adenomul de prostata

Cea mai frecventa afectiune care ii innebuneste pe barbati si le da viata peste cap, mai ales dupa 55 de ani este adenomul de prostata, adica inflamarea acesteia si imposibilitatea de a mai avea mictiuni normale, regulate-poate fi tratata eficient cu ulei de dovleac. Imediat ce apare adenomul de prostata, barbatii incep sa se duca tot timpul la toaleta, urinarile nu mai au aceeasi consistenta, jetul e slab, pot aparea si dureri, urinarile nocturne fiind din ce in ce mai frecvente.

Cauze ale adenomului de prostata

Dintre cele mai frecvente cauze ale adenomului de prostata amintim:
  • prezenta obezitatii; 
  • consumul de lactate grase, carne, produse procesate puternic, pline de E-uri;
  • lipsa unei cantitati de apa normale baute zilnic;
  • activitate sexuala intensa, ceea ce duce la obosirea prostatei, care se ocupa de ejaculare si conducerea lichidului seminal spre exteriorul corpului barbatesc. 
De asemenea, consumul de alcool prea mult, condimente, ciocolata, acrituri, statul in frig si umezeala, constipatia sau infectiile netratate ale tractului urinar favorizeaza dezvoltarea si agravarea adenomului de prostata.

Tratamentele medicamentoase nu sunt recomandate, pentru ca pot agrava, in anumite situatii adenomul de prostata, asa ca se merge de cele mai multe ori pe tratamente traditionale, bazate pe substante naturale. Cel mai bun tratament natural pentru prostata marita este cel cu ulei de dovleac obtinut prin presare la rece, in conditii speciale, fara chimicale. Cu o lingurita de ulei obtinut din seminte de dovleac luat seara si dimineata se poate vedea in timp o ameliorare a inflamatiei prostatei si o scadere a urinarilor nocturne si a celor la intervale de timp foarte mici.

Vitaminte prezente in uleiul de dovleac

In uleiul de dovleac exista caroten, vitaminele A, E, D, K si F, ceea ce permite organismului sa absoarba rapid uleiul de dovleac si sa-si foloseasca la maximul proprietatile terapeutice. Afectiunile vezicii urinare si ale prostatei sunt tratate eficient cu ulei de dovleac, disconfortul la urinare dispare, marimea prostatei fiind din ce in ce mai apropiata de cea normala, daca se respecta dozajul zilnic recomandat. Incontinenta urinara si iritarea vezicii urinare sunt tratate si ele, se reface elasticitatea prostatei si creste potenta la barbati.

Sistemul reproducator este si el ajutat sa isi faca treaba cat mai bine uleiul din seminte de dovleac cu omega 3 si omega 6 continand multe substante esentiale cu efecte hormonale favorizate ale reproducerii pe cale naturala-sterilitatea dispare la ambii parteneri, reproducerea fiind mai rapida si fara asistare artificiala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu