Curierat, solutia pentru o livrare sigura

Servicii de curierat - informatii utile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoane juridice. Apelati cu incredere!

Livrarea la timp a produselor sau coletelor trimise de rude este esentiala. Intr-un secol al vitezei cand viata noastra se desfasoara pe repede-inainte orice ora sau minut in plus, care nu e folosit pentru a astepta un pachet de departe, este numai bun pentru a rezolva alta problema.

Odata cu aparitia firmelor de curierat lucrurile s-au schimbat radical. Coletele pot ajunge in aceeasi zi sau a doua zi, maxim in trei zile, sunt transportate cu grija, exista reguli stricte de etichetare. Avantajul cel mai mare al trimiterii prin curierat a oricarui pachet sau produs este ca livrarea se poate face chiar si in timpul noptii, la ore stabilite cu potentialii clienti, costurile de transport fiind sensibil mai mici decat in cazul expedierii prin Posta. Pe de alta parte, exista posibilitatea modificarii orelor de primire, trimiterea coletelor catre destinatar fiind intarziata sau chiar anulata, fara nici un cost suplimentar. Mai nou, toate firmele de curierat permit trimiterea de pachete si produse si in strainatate, oferind servicii expres si clasice, cu timp de livrare de 1-2 zile si 3-5 zile. Pe tot parcursul transportului se poate sti oricand unde se afla coletul, cat mai are pana la destinatie, cand a fost primit. De asemenea, persoana care primeste pachetul e notificata prin sms sau telefonic, se stabileste chiar si un alt loc de intalnire decat adresa inscrisa pe colet, la nevoie. Daca livrarea nu se poate face in aceeasi zi, exista posibilitatea livrarii si a doua zi, la orice ora doreste destinatarul.

Dar nu numai persoanele fizice au scapat de necazurile cu expedierea, ci si firmele mici sau mari, restaurantele sau farmaciile, magazinele online si chiar florariile online. Pentru toti acesti clienti exista reduceri, servicii si solutii personalizate, fiind posibila si deschiderea si verificarea pachetelor primite, produselor expediate, livrarea lor foarte rapida, cu timpi de asteptare extrem de mici - de la cateva minute la cateva ore. Serviciile moderne de curierat rapid permit si calcularea dinainte a costurilor livrarii in functie de localitate, urmarirea AWB si modificarea oricaror date legate de livrare si expediere in timp real, prin simpla apelare a departamentului Relatii cu Clientii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu