Creste rezistenta lemnului la incendii prin ignifugare profesionista

Lemnul este cel mai sensibil material de constructie. Poate sa sufere modificari in structura din cauza umezelii, poate sa fie atacat de daunatori si se poate deteriora pe masura ce trece timpul si se usuca din ce in ce mai tare. Pentru a preveni deteriorarea lemnului din cadrul constructiilor este necesara aplicarea operatiunii de ingnifugare.

Ignifugarea lemnului nu poate fi facuta decat de catre profesionisti, care stiu exact ce inseamna si au toate materialele si solutiile speciale pentru acest proces complex. vulpeaantifoc.ro va pune la dispozitie cele mai moderne tehnici de ignifugare disponibile la ora actuala, la cele mai mici preturi. Serviciile Vulpii Anti Foc includ ingnifugarea lemnului, materialelor combustibile, sarpantelor, tratarea lemnului si termoprotectia metal, adesea obtinuta prin aplicare de vopsea termospumanta si torcretare. Totusi cel mai popular serviciu este cel de tratare a lemnului cu insecto-funigid, care previne degradarea lemnului din cauza atacurilor daunatorilor sau aparitia ciupercilor.

Prin ignifugare se protejeaza lemnul de actiunea focului, se aprinde mai greu, nu arde asa de puternic si flacarile se propaga mai greu. Pana la aplicarea ignifugarii se trateaza lemnul cu solutii insecto-funigide, ceea ce reduce si riscul de biodegradare. Albastrirea, putrezirea si mucegairea lemnului vor fi doar o amintire urata de care veti scapa rapid doar cu vulpeaantifoc.ro si echipa de profesionisti cu experienta de peste 10 ani. De retinut ca o ignifugare nu va fereste de aprindere si ardere material lemnos, singurul lucru care-l face fiind sa „invete” lemnul sa se comporte mai bine cand apar flacarile in jurul sau si sa nu arda cu putere.

Rezistenta cladirilor care au in componenta lor elemente din lemn este mentinuta cu ajutorul ignifugarii - se poate trece de la gradul V la gradul III din punctul de vedere al rezistentei cladirilor. Ignifugarea este gestionata de cand se proiecteaza constructia si doar proiectantul alege substanta care va fi folosita la ignifugarea lemnului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu