Cele mai eficiente si mai calitative accesorii becuri led

Tot mai multa lume a renuntat la becurile fluorescente sau incandescente si a trecut la becuri led sau variatiuni ale lor. Avantajalele folosirii lor sunt multimple, printre ele numarandu-se economia masiva la energie electrica, iluminatul de calitate, lipsa caldurii generate, metalelor grele, rezistenta mai mare si fiabilitatea, montarea usoara si efectele foarte placute obtinute dupa aprinderea acestora.

Becurile led functioneaza independent dar au nevoie si de accesorii pentru a fi montate in anumite locuri si a li se spori performantele. Pe http://www.vreauled.ro/, magazin online de unde puteti cumpara corpuri iluminat led pentru interior si exterior, gasiti accesorii foarte utile pentru acestea. De exemplu, puteti lua un adaptor pentru soclu G9, din plastic rezistent la caldura si cu dimensiuni reduse, ideal pentru montarea de becuri led oriunde in casa si in exterior. Controlerul DMX pentru iluminat este numai bun pentru programarea si controlul ledurilor de la distanta, avand si telecomanda cu utilizari multiple. Interfata lui este simpla, poate fi operata de oricine, fara a necesita cunostinte avansate, are suport sunet si antena extensibila. Preferate pentru ca pot fi folosite la iluminatul exterior si interior, scotand in evidenta orice structuri ale cladirii, becurile led RGB wireless au nevoie de module WiFi, pentru controlarea becurilor.

La vreauled.ro il gasiti la cel mai mic pret, el fiind foarte bun pentru ca se conecteaza usor la porturi USB si se alimenteaza cu ajutorul lor. Softwareul folosit este disponibil si pentru iOS si pentru Android, se poate conecta chiar si la routere wireless. Si daca tot am amintit de wireless, trebuie sa stiti ca puteti cumpara si module wireless pentru benzile RGB, usor de configurat, montat si utilizat, acestea putandu-se conecta la maximum cinci benzi LED RGB de cinci metri. Daca aveti nevoie de proiector portabil cu acumulator de 10W il aveti in oferta Vreau led la cel mai bun pret posibil. Cu design elegant si foarte rezistent, proiectorul portabil rezista la apa, are carcasa de aluminiu si unghi mare de propagare (se poate reincarca si are doua trepte de putere).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu