Cele mai rele tratamente medicale alternative

Yohimbe. Extrasa din scoarta unor copaci din Africa vestica, yohimbe este cunoscut drept cel mai puternic afrodiziac utilizat pe scara larga la nivel local. Foarte bun in prevenirea atacurilor de cord si continand substante antioxidante puternice, yohimbe poate determina si complicatii medicale, cum ar fi tensiune arteriala si probleme cu rinichii.

Ajuns in Europa undeva pe la finele secolului XIX, extractul minune era folosit pentru tratarea impotentei, o idee foarte populara care a persistat pana sa intre pe piata celebra Viagra. Dovezi clare ca extractul chiar functioneaza asupra impotentei nu prea exista. Datele obtinute din teste au fost irelevante, asa ca tratarea pacientilor cu asemenea substante nu va avea loc prea curand.

Aveloz. Aveloz este un extract din plante obtinut din seva unui arbust brazilian. Vreme de 2.500 de ani, practicienii medicinei traditionale l-au folosit pe post de remediu, gratie proprietatilor sale corozive. Cunoscut mai putin pana in 1980, aveloz a inceput sa devina din ce in ce mai popular. Diluat in apa sau ceai, modul de obtinere al substantei chimice nu a fost niciodata analizat. Cu toate astea, sustinatorii sai spun ca omoara celulele canceroase, tumorile, chiar daca e luat pe cale orala sau e aplicat la nivelul pielii.

De multe ori, substanta poate arde pielea, gura, gatul celor care sunt prea disperati si iau medicamentul fara sa se gandeasca la repercusiuni. Aveloz este inutil in tratarea cancerului, au demonstrat studiile, determinand chiar cresterea tumorilor. Cu toate astea, aveloz e bun in tratamentele anticelulitice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu