Ce fel de invitatii de nunta se potrivesc pentru diverse tipuri de nunti?

O nunta nu seamana cu alta, asa cum nici oamenii nu seamana intre ei. Diferenta poate fi un plus sau un minus in economia nuntii. Un plus pentru ca o poate individualiza, ii poate da o nota aparte, inedita, un minus pentru ca de multe ori se cade in exagerare. Si invitatii de nunta sunt diferite in functie de personalitatea mirilor si stilul nuntii, asa ca nu pot semana cu altceva.

Invitatiile clasice de nunta sunt pe primul loc in alegerea viitorilor soti si asta deoarece nu trebuie sa stai sa alegi din mii si milioane de modele, care mai de care mai colorate si mai complicate. Cromatica predominanta e albul, ivoriul, sunt traditionale, formale, fonturile sunt clasice, cerneala, tusul folosit este negru sau nuante de gri. Definite de o eleganta excelenta, invitatii de nunta clasice sunt pe gustul tuturor, batrani sau tineri. Pe de alta parte, exista invitatii de nunta cu modele, pe care le pot propune chiar mirii, urmand a fi introduse in designul invitatiei. Aici capcana care trebuie evitata este supraincarcarea si banalizarea invitatiei. Multi aleg sa o complice, sa adauge fel de fel de inimioare si grafica de proasta calitate, colturi aurii, cat mai aurii. Acestea nu fac decat sa strice si sa duca intr-o alta zona invitatia per ansamblu. Bunul gust trebuie sa fie in centrul atentiei, nu impresionarea prin orice mijloace a invitatilor. Pentru nuntile modeste, simple, e de preferat invitatii de nunta minimaliste, fara inflorituri inutile, pe hartie sau carton, intr-un plic simplu, fara imprimeuri si artificii inutile. Nu in ultimul rand, mai avem si invitatiile neconventionale, sub forma de papirus sau sipet, de ciocolata sau poleite cu aur de 14 karate.

Cromatica trebuie si ea asortata nuntii si raportata la tema acesteia-de exemplu, o tema glam cere o invitatie mai complicata, care sa iasa in evidenta indiferent de cine o primeste. Aproape toate aceste tipuri de invitatii le gasiti si pe happycards.ro, magazin online cu cea mai diversificata gama de modele de invitatii nunta. Intrati chiar acum si cautati prin oferta ce invitatie ati vrea sa aveti la nunta, profitand de reduceri si de livrarea gratuita peste 250 de RON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu