Participa la cursuri de dezvoltare personala si invata cum sa fii tu in orice situatie

Dezvoltarea personala nu este o noutate pentru nimeni. Miscarea s-a dezvoltat cu precadere in secolul XX, insa dorinta noastra de a ne dezvolta, de a ne depasi in cele mai neasteptate moduri este o constanta a naturii umane. Dezvoltarea personala e oarecum usor de inteles ca terminologie, dar destul de greu de pus in practica intr-o maniera profesionista. In Romania, cu o experienta de peste sase ani, Fundatia Calea Victoriei 2007, o institutie culturala independenta, isi concentreaza eforturile in directia formarii si dezvoltarii personale a publicului sau, prin metode interactive special gandite pentru tineri si copii, elevi, studenti sau adulti care au acces la diferite cursuri axate pe domenii de cultura generala.

Numeroasele cursuri dezvoltare personala oferite de Fundatia Calea Victoriei se desfasoara sub forma de ateliere aplicate, in cadrul carora pot participa persoane care isi cauta vocatia sau vor sa-si dezvolte un talent, sa invete ceva nou de la lectorii carismatici si deschisi. De exemplu, cei care au probleme in cuplu pot lua parte atelierul pentru armonie in cuplu, unde vor invata sa redescopere importanta echilibrului si respectului in relatie, sa se autocunoasca pentru a depasi barierele din cadrul comunicarii in cuplu. Comunicarea nu este doar o problema pe care o au cuplurile. Situatii conflictuale pot aparea in orice moment al interactiunilor sociale, de aceea comunicarea eficienta si ascultarea activa sunt foarte importante. Atelierele-cursuri dezvoltare personala dedicate comunicarii eficiente isi propun sa optimizeze relatiile interpersonale prin comunicarea eficienta, sporirea increderii in sine si prin dezvoltarea inteligentei emotionale. Iar pentru a avea mereu dreptate si a fi crezut in orice context, atelierul dedicat artei de a avea intotdeauna dreptate va dezbate si va aduce la cunostinta cursantilor cateva tehnici legate de oratorie, retorica, dialectica necesare in orice dialog care trebuie sa fie favorabil unei persoane. Insa comunicarea nu va fi una perfecta daca nu exista o dictie si o vorbire corecta, asa ca atelierul special gandit pentru rezolvarea acestor probleme completeaza perfect paleta vasta de instrumente prin care comunicarea interpersonala se poate imbunatati considerabil. Cursul de branding personal este la fel de important, intrucat contribuie la descoperirea atuurilor personale, la fructificarea lor prin alegerea canalelor specifice de comunicare eficienta si la conturarea unei imagini personale care poate fi promovata inteligent si poate aduce numai beneficii.

Alte cursuri dezvoltare personala la care merita sa participati ar fi cele de charisma si magnetism, cel de tehnici de relaxare, cel de storytelling. Inscrierea la cursuri se poate face prin completarea formularului online, fie prin trimiterea unui e-mail, iar informatii suplimentare pot fi obtinute telefonic. Toti cursantii vor primi diplome de participare. Cursurile, atelierele, care se desfasoara saptamanal, vor dura aproximativ doua ore, continand discutii si prezentarea detaliata a subiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu