Clinica Dentara dr. Baltean, cea mai buna clinica stomatologica din Galati

Esti galatean, locuiesti in apropierea Galatiului sau esti in vizita la un prieten in Galati si ai o problema stomatologica ce nu-ti da pace, care risca sa-ti strice buna dispozitie? O singura clinica stomatologica te poate scapa imediat de durere sau de neplacerile cauzate de o masea netratata la timp, avand la dispozitie o echipa de stomatologi foarte buni, gata sa faca fata celor mai complicate interventii. Este vorba de Clinica Dentara dr. Baltean, o clinica stomatologica din Galati care ofera accesul la o gama larga de servicii de specialitate, punand accent pe calitate, lucrari executate ireprosabil si programari care nu vor fi decalate niciodata.

Un aspect esential al mediului prietenos pe care oricine il poate gasi la Clinica Dentara dr. Baltean este igiena desavarsita si instrumentarul sterilizat corespunzator pentru interventii fara complicatii. Tocmai pentru indeplinirea acestui standard, clinica are o sala de sterilizare special gandita pentru curatarea instrumentarului stomatologic in conditii de igiena sporita.
De la stomatologie generala la stomatologie pediatrica, precum si estetica dentara, toate aceste servicii sunt puse la dispozitia pacientilor, fiecare dintre ei fiind tratat cu maxima seriozitate si responsabilitate pentru prevenirea si tratarea afectiunilor care ar putea aparea de-a lungul vremii. Daca aveti nevoie si de o radiografie la un anumit dinte, clinica stomatologica are in dotare si radiologie digitala, astfel ca nu va mai fi necesar sa mergeti in alta parte a orasului pentru o simpla radiografie.

Medicii stomatologi de aici, trei dintre ei specializati in stomatologie generala, iar doctorul Baltean Alexandru in ortodontie, asigura clientilor servicii stomatologice de cea mai buna calitate, mizand pe seriozitate si responsabilitate. Cei peste 10 ani de experienta in domeniu nu fac decat sa confirme valoarea unei echipe dinamice care se foloseste de tehnologii de ultima generatie puse in slujba tratamentelor profesionale destinate chiar si celor mai pretentiosi pacienti.

Un comentariu:

  1. Este foarte adevarat ce ati scris in acest articol!! Acest om este un adevarat MAESTRU in domediu...Ii doresc multa, multa sanatate si putere de munca, sa profeseze multi ani de acum inainte ca sa poata beneficia cat mai multi pacienti de seriozitatea, experienta,daruirea si priceperea lui precum si de maestria celor doua maini care efectiv aduc alinare oricarui om aflat in suferinta..Vreau sa va spun ca este un om cu suflet foarte,foarte,foarte mare(o spun pentru ca sunt pacienta lui si am fost martora la un moment absolut emotionant pe care nu doresc sa-l fac public pentru ca stiu dommnul doctor este modest si nu ar dori acest lucru) caruia chiar ii pasa atat de pacientul pe care il are in fata cat si de dintii acestuia si nu cauta decat sa va rezolve problema ..Preturile la cabinet sunt extrem de accesibile tinand cont de calitatea exceptionala a actului medical precum si de respectarea exemplara a normelor de igiena!

    RăspundețiȘtergere