Zodia Sagetator

Nativii din zodia Sagetator reprezinta adevarati calatori ai timpului. Ei au o pasiune foarte mare pentru tot ceea ce inseamna calatorie, cunoastere si vor accepta cu placere mereu invitatii in locuri noi pe care nu au avut ocazia sa le vada sau sa le cunoasca cu amanuntul.
Sagetatorii sunt guvernati de planeta Jupiter, ei au o mare capacitate de relationare cu cei din jur, insa in relatiile intime nu prea au succes pentru ca nici macar nu isi doresc asta. Ei vor doar sa adune experiente in viata pentru ca mai apoi sa le puna in practia personala.

Totusi se va observa o tendinta de doua categorii in aceasta zodie pe plan intim: pe de o parte avem Sagetatorii care iubesc de tineri si se implica in relatii serioase, care insa la o anumita varsta isi dau seama ca nu au experimentat destul si in pragul maturitatii depline incep sa isi traiasca viata. Pe de alta parte avem Sagetatorii care isi traiesc viata de tineri, au parte de tot felul de aventuri insa cand vor vrea sa se aseze la casa lor, iar asta se va intampla la o varsta destul de inaintata, o vor face cu mare seriozitate si implicare deplina, se vor dedica intru totul familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu