Formularul A1 si la ce foloseste

Suntem in mod clar influentati de ceea ce citim, si de ceea ce oamenii cu mai multe cunostinte decat noi ne spun, mai ales daca ii vedem mai sus pusi si este normal mai ales avand in vedere ca increderea nascuta a oamenilor in informatia pe care o primesc este ceva natural, si poate fi dobandita odata cu laptele matern, cum spune o vorba din popor. Iar acesta este un ciclu continuu necesar umanitatii care ne permite sa ne inscriem in nebunia sortii. Aceasta nebunie porneste de la intregul sistem, de la faptul ca pe cat de multe legi se dau in tara, in Romania, pe atat de multe sunt incalcate si cu atat mai multe erori de sistem apar si sa nu uitam si de faptul ca tot cu atat mai multe nemultumiri se nasc.

Este imposibil sa ajungem la un echilibru national mai ales cand politicienii care se nasc peste noapte lideri, aduc in fata oamenilor cate o noutate zilnic, aproape inabordabila din punct de vedere uman. Unele lucruri referitoare la legi nu sunt atat de straine pentru unii, insa nu cunosti ceva pana nu ai nevoie si pana nu trebuie sa te lovesti cu capul de chestiunea respectiva. In acest sens vorbim si despre atat de necesarul formular A1 pe care firmele trebuie sa il solicite de la Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale.

Acest formular se acorda numai in cazul in care sunt respectate unele conditii iar acestea se refera la o cifra de afaceri impusa, intre tari, la respectarea locului desemnat de a incheia contracte, se refera si la numarul total de contracte executate pe teritoriul unei tari membra a Uniunii Europene, respectiv Romania, dar si la numarul de angajati pe care firma i-a declarat. Astfel ca acest formular A1 nu se acorda decat in cazul in care firma are intr-adevar o activitate consistenta pe teritoriul Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu