Disneyland Paris – visul copilariei

Daca pana si spatiul de reclame de pe posturile de desene animate gazduieste spoturi cu Disneyland Paris e clar: o vacanta cu prichindeii la Disneyland se impune! Si nu doar pentru ca nu vom mai scapa de cei mici, ci pentru ca exista n motive pentru care Disneyland Paris este o locatie perfecta nu doar pentru ei, ci si pentru adulti.

Iata cateva dintre ele:

Disneyland –ul european este una dintre cele mai de top locatii pentru vacante de familie, iar daca ne dorim ca cei mici sa fie fericiti, aici este locul perfect (bine, ar mai fi si Muzeul Lego din Germania, dar pe locul al doilea…). Copiii vor pleca cu amintiri de neuitat cu Mickey, Minnie si gasca de eroi Disney, iar cei mari cu satisfactia ca le-au putut oferi o bucurie.

Desi zvonurile despre bugetul de vacanta pot fi alarmante si pot crea falsa senzatie ca Disneyland Paris este accesibil doar unei parti foarte mici a turistilor romani, cu ceva efort se pot gasi si oferte de nerefuzat. Problema zborurilor scumpe catre Paris poate fi rezolvata cu o cursa low cost, al carei pret va fi si mai scazut daca faceti rezervarea din timp. Zborul aterizeaza pe aeroportul Beauvais, in apropiere de Paris, iar daca nu aveti vreun prieten parizian care sa va ia de la aeroport, exista intotdeauna posibilitatea de a aranja un transfer chiar de la Beauvais la Disneyland. De asta se ocupa cu brio cei de la Aero Shuttle Paris Transfers, foarte usor accesibili pentru rezervare la aeroshuttletransfers.ro. Astfel, veti calatori la data si ora dorita, cu masina dorita catre destinatia dorita.

Problema cazarii scumpe este si ea un zvon alarmist, mai ales ca daca faceti calatoria in grup, o varianta foarte buna sunt apartamentele de inchiriat din zona Disneyland de care se poate ocupa tot Aero Shuttle Paris Transfers. Apartamentele vin complet utilate si mobilate si pot caza lejer maxim opt persoane (ideale pentru doua familii cu copii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu