Mexic, una dintre cele mai vizitate destinatii de vacanta din lume

Un sejur Mexic este un plan de vacanta realizabil pentru oricare dintre noi. Acest lucru este demonstrat prin faptul ca statul Americii Latine a fost in anul 2005 pe locul 7 in topul celor mai populare destinatii de vacanta din lume, potrivit Organizatiei Mondiale de Turism. Aproximativ 20 de milioane de turisti viziteaza Mexicul in fiecare an.
Indifierent de perioada anului in care iti doresti sa pleci in vacanta sau indiferent de perioada anului in care ai reusit sa iti programezi concediul, Mexicul este o destinatie turistica mereu pregatita sa isi intampine vizitatorii. Faptul ca turismul in acest stat este posibil pe parcursul intregului an este datorat vremii calduroase din orice sezon. Mai multe detalii si oferte se gasesc pe site-ul agentie-turism-timisoara.ro.

Situat in America de Nord, Mexic este un stat marginit de Statele Unite ale Americii in nord si de Belize si Guatemala in sud. Acest stat este cel mai populat stat latin. Capitala Mexicului, Ciudad de México, este una dintre cele mai mari metropole la nivel mondial. Limba oficiala a statului este spaniola. Din punct de vedere al suprafetei, Mexic este al 14 –lea stat ca marime din lume, ocupand 1.972.550 de km². Populatia Mexicului numara aproximativ 117.400.000 de persoane.  Datorita faptului ca acest stat este o republica federala, numele oficial pe care il poarta este de Statele Unite Mexicane.

In Ciudad de México exista doua zone declarate patrimoniu mondial de UNESCO: Centrul Istoric si Catedrala Metropolitana. In Centrul Istoric al capitalei Mexicului de gasesc cladiri istorice si religioase, iar Catedrala Metropolitana este renumita la nivel mondial datorita structurilor arheologice impresionante.
Alte atractii turistice ale acestui stat sunt ruinele aztece din zona capitalei, dar si Acapulco, una dintre cele mai renumite statiuni turistice. Acapulco este apreciata datorita muntilor care prezinta o vegetatie bogata, a golfului si a plajelor intinse – cu alte cuvinte, un adevarat paradis tropical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu