7 motive sa folosesti serviciile de anunturi gratuite

Anunturi gratuite gasim la tot pasul. Exista atat anunturi gratuite in ziare, respectiv in format print, dar cele mai multe si mai accesibile sunt prezente pe internet. Pentru mediul print nu este la fel de avantajos ca pentru mediul online sa se publice anunturile gratuite, dar exista publicatii care fac acest lucru.

Pe de alta parte, toata lumea are acces la internet in aceasta perioada. La o simpla tastare a cuvantului cheie „anunt gratuit”, prin intermediul  motoarelor de cautare  se genereaza mii de rezultate. Urmeaza un simplu click si la dispozitia noastra sunt puse fel si fel de interfete care ne ajuta sa ne orientam in site si sa publicam cu succes anuntul nostru.

Pentru cei care sunt inca reticenti cu privire la folosirea serviciilor de anunturi gratuite, va prezentam 7 dintre motivele pentru care ar trebui sa faceti acest lucru cu incredere.

1. In primul rand, dupa cum si numele spune, sunt gratuite.

2. Anunturile gratuite online sunt vizibile peste tot in lume. Daca vorbim de cele publicate intr-un ziar local sau national, atunci este posibil sa fie vizibile doar in proximitate, dar avantajele acestui fel de anunt aduce cu sine livrarea mai usoara, mai ieftina si prezinta mai multa incredere din partea cumparatorilor.

3. Sunt usor de redactat. De obicei trebuie urmati niste pasi standard, specifici fiecarei publicatii, fie ea online sau print.

4. In mediul online, anunturile gratuite sunt postate imediat. Avantajul folosirii anunturilor gratuite in mediul print este ca ce este scris negru pe alb ramane scris, drept pentru care nu poate fi sters usor si ramane in evidenta mai mult timp.

5. Puteti sa folositi continut multimedia (fotografii, atat print, cat si online; video - doar online).

6.  Puteti sa intrati in contact cu alti utilizatori, sa schimbati pareri si sa negociati preturile.

7. Puteti sa postati anuntul in mai multe locuri in acelasi timp, fie ca vorbim de mai multe ziare sau mai multe portaluri de anunturi gratuite online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu