Destinatii pentru skiori si insotitori

Nu intotdeauna ce iti place tie le poate placea si insotitorilor tai, in materie de vacante. Iata de ce atunci cand optezi pentru o vacanta la ski alaturi de persoane care adora acest sport dar si de non-schiori, trebuie sa cantaresti bine si variantele de petrecere a timpului pe care le au la dispozitie cei care nu schiaza. E greu sa stai toata ziua la o masa, sa te uiti la altii cum schiaza si sa bei cana dupa cana de ciocolata calda sau ceaiuri, incercand sa nu te gandesti la cat de ratata este vacanta pe care tocmai o traiesti dintr-un restaurant de pe partie… Tocmai de aceea, iata care sunt principalele oferte ski pe care le au la dispozitie cei care nu schiaza dar fac un compromis pentru a fi in vacanta cu cei dragi, schiori impatimiti.

- Chamonix (Franta) – o optiune pentru un buget mediu spre mare, dar usor adaptabila si pentru bugete mici, daca luam in considerare variantele de cazare low-budget de pe langa Chamonix. Chiar daca nu schiezi aici, nu te vei plictisi niciodata, pentru ca ai la dispozitie de la atractii turistice importante si atractii culturale, la spa-uri, piscine, cinematografe, magazine, ciocolaterii si o multime de restaurante cu mancare si vinuri delicioase.

- Kaprun (Austria) – o optiune convenabila oricarui tip de buget, cu o multitudine de modalitati de petrecere a timpului liber in afara partiei de ski. Includ aici jocuri de iarna pe zapada, plimbari cu sania trasa de cai, patinaj, fitness in aer liber, tenis, sauna, dar si galerii de arta sau cinematografe. In plus, exista si suficiente activitati pentru copiii care nu sunt incantati sa se urce pe schiuri si care prefera alt gen de distractii.

- Saas Fee (Elvetia) – o includ cu mare avant la capitolul destinatii adorabile pentru cei care nu schiaza, pentru ca - desi deschisa doar vara - atrage un numar mare de tineri, de sex masculin in general, dornici de adrenalina. Pentru fetele care ii insotesc si care urasc sa imbrace costumul de ski sau placa de snowboard, exista si aici suficiente variante de distractie: restaurante, terase, muzica chill out. Iar viata de noapte este la cote maxime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu