9 luni fara tinute terne

Cele 9 luni de sarcina nu trebuie si nici nu au de ce sa fie o perioada de doliu vestimentar, o perioada in care sa te ascunzi in haine largi si sa incerci cu orice chip sa treci neobservata. Tocmai de aceea, daca vorbim despre haine gravide, putem face un exercitiu de imaginatie si stil si sa eliminam gri-urile si maro-urile din tinute, si tot ce ne face sa aratam tern intr-o perioada atat de frumoasa a vietii.

Iata cateva variante de tinute ideale pentru femei insarcinate, cu atitudine si mandre de corpul lor:

- Pantaloni animal print largi, cu turul usor lasat si siret in talie, asortati cu un maiou negru din bumbac, matase sau voal (in functie de ocazie) si sandale cu talpa joasa, asortate cu o poseta plic, maxi.

- Un top cu talie cazuta si siret sub burtica, asortat la o pereche de pantaloni skinny pana la glezna si tocuri de inaltime medie. Poti opta pentru imprimeuri grafice sau pentru o combinatie alb-negru.

- Maxi dress cu talie empire. Alege un imprimeu floral pe nuante pastel pe fond alb, si balerini in culori vesele sau sandale romane.

- Rochie din jerse, rosie sau albastra, pana la genunchi, mulata, care sa puna in evidenta sanii si posteriorul, probabil mai bombat ca niciodata.

- Colanti cu imprimeu, un tricou alb din jerse, simplu, cu o masura mai mare, cizme rock si celebra geaca din piele scurta, alaturi de o gentuta mica. Nu uita de ochelari de soare, ori Ray Ban-ul aviator, ori un alt model clasic, si un pandantiv mai mare, care sa dea un stil aparte tinutei.

- Rochie neagra din jerse, pana la genunchi, petrecuta si cu un nod sub linia pieptului, cu ciorapi negri mati si un pardesiu lung, croiala usor masculina, fara nasturi, cu curea in talie. Arata ideal cu cizme inalte, cu toc, daca va mai permiteti…

Un comentariu: