Razboiul sexelor

Se stie ca femeile intotdeauna si-au dorit emanciparea. Acum ele pot avea aceleasi drepturi ca si barbatii. Pacat ca sunt inca barbati care cred ca locul femeilor e inca la cratita. Stiu ca pe vremea lui bunica, femeia nu muncea, statea  acasa, facea 10 copii, mancare, curatenie, si avea grija ca barbatului sa nu-i lipseasca nimic. Eu cred ca si in ziua de astazi mai sunt astfel de femei. Pacat.

Azi insa femeia nu e obligata sa stea acasa. Si nu e obligata sa faca 10 copii. Barbatii pot la fel de bine sa faca si ei treaba femeilor Asa ca din punctul asta de vedere suntem mai mult decat egali. Doar ca unii barbati se cred inferiori, daca vezi doamne fac curat in casa sau spala un vas, sau mai puna hainele la spalat. Cred ca singur meserie pe care nu ar putea-o face o femeie in veci, e lucrul in constructii. Nu vad cum o femeie ar putea impinge o roaba, sau mai stiu eu ce alte chestii, mai grele. In general de ridicat, nu de altelele. Dar sincera sa fiu nu vad nici un barbat in pozitia de secretar, la un birou. Sa-l vad raspunzand la telefoane, trimitand faxuri, facand cafele :). Poate este pe undeva si nu stiu eu. Sau cel putin nu l-am vazut inca.

Oricum din cate se poate observa mai nou , cand e vorba de cresterea copilului si barbatul poate alege sa stea acasa si sa primeasca indeminzatia. Si mai este un singur domeniu in care femeiile nu vor fi in veci egale cu barbatii: violenta. Nu o sa vad eu niciodata o femeie, batandu-l crunt pe cel de langa ea, fiindca nu i-a convenit cum se uita la vecina. Normal ca sunt si exceptii, insa majoritatea femeilor, nu pot sa se bata cu un barbat. Oricum barbatii si femeile, in ziua de azi, au drepturi egale! Sa fie clar! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu