Se vinde...se cumpără

Pretutindeni în autobuz, la şcoală, pe stradă sau la serviciu se vinde şi se cumpără câte ceva. Meseria cea mai la modă este cea de vânzător iar abilităţile cele mai căutate sunt cele de negociator. Că vinzi un card, un pantof sau o rochie care nu-ţi mai vine, toate înseamnă acelaşi lucru: nevoia de a-ţi posta informaţia şi de a o face vizibilă celorlalţi. Aşadar, necesitatea unei locaţii este cu atât mai pregnantă cu cât există o cerere tot mai mare pentru aceste activităţi. Un astfel de loc este cel de anunţuri gratuite. Aici toată lumea îşi poate exersa abilităţile: unii pe de o parte de vânzare iar ceilalţi pe de altă parte de negociere. La capitolul „Românie ţară dragă”, nobilul popor îsi doreşte anunţuri gratuite, publicitate pe gratis.

E important să-ţi  poţi încheia socotelile cu un obiect de prin casă (de exemplu vreun cadou primit de la soacră) într-un mod cât mai facil. Dai o căutare pe internet, îţi postezi doleanţa pe anunţuri gratuite şi tot ceea ce-ţi mai rămâne de făcut este să aştepţi să apară la orizont doritorul obiectului tău. Internetul şi publicitatea te ajută în toate chiar şi atunci când nu ai nevoie. Cum viaţa merge înainte, căci înapoi nu poate decât în filme, precum cea a personajului Benjamin Button, ne mulţumim să adăugăm vieţii noastre în fiecare clipă informaţiile de care avem nevoie prin cele mai uşoare căi.

Pretutindeni aud acelaşi slogan – “puterea este deţinută de cel care deţine şi informaţia”. Scopul mesajelor este să stimuleze dorinţa celor din jur aşadar postarea şi vizibilitatea lor este de bun augur şi mai mult decât atât este necesară prezenţa locaţiilor pentru anunţuri. Dacă eşti o persoană „comercială” poţi mai uşor să manipulezi anunţurile, dacă nu, înveţi să fii de la ceilalţi. Până şi asta poate face publicitatea pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu