Bancuri. Cea mai comuna cale de a te binedispune !

Bancurile sunt agreate in majoritatea comunitatilor. De exemplu, daca sunteti cu prietenii la o cafea sau jucati carti, pentru a intretine atmosfera si a va simti bine, puteti sa cititi bancuri. Printre cele mai cunoscute sunt diversele bancuri cu Bula, un personaj fictiv, inventat de romani, pentru a putea ironiza si pentru a evidentia defectele oamenilor, dar si unele vicii sau probleme sociale. O simpla cautare pe google, va va ajuta sa gasiti mii de bancuri cu Bula, clasificate pe mai multe domenii.
Cu toate ca majoritatea oamenilor accepta si agreeza bancurile, sunt si persoane care nu gasesc bancurile distractive, ba chiar se pot simti lezati de continutul acestora. Tocmai de aceea, atunci cand spuneti bancuri, trebuie sa fiti sigur ca cei care va asculta nu au astfel de probleme si ca le vor accepta pur si simplu ca pe niste glume, fara sa interpreteze gresit continutul lor. Daca vreti sa spuneti bancuri tari, la care toti cei prezenti sa rada copios si sa creati o atmosfera placuta, trebuie sa incercati sa fiti cat mai expresiv pentru a transmite cat mai mult din energia pozitiva a bancului respectiv.
Daca vrei ca cei mici sa auda bancuri, atunci nu te gandi la bancuri cu Bula. Acestea sunt, de cele mai multe ori deocheate, pentru ca Bula nu stie sa fie subtil, ci extrem de sincer. Uneori intrece limitele. De aceea,bancurile cu Bula sunt adresate adultilor.
Nu este indicat ca glumele din lista cu  bancuri cu Bula sa ajunga la urechile copiilor, pentru ca daca se intampla acest lucru, atunci vor incepe sa curga intrebari precum “Mami, dar ce-i...?”. De asemenea, in lista cu bancuri tari se afla si bancuri cu Bula in care personajul face misto pe seama colegilor sau pe seama profesorile. In cazul in care aceste idei ajung la urechile celor mici, atunci vor copia imediat modelul de comunicare si s-ar putea ca parintii sa primeasca telefoane de la invatatori sau directori. Cele mai tari bancuri sunt privite, in general de adolescenti si adulti ca fiind acelea ce contin idei obscene sau injuraturi. Asadar, iata inca un motiv pentru care bancurile cu Bula nu trebuie sa ajunga la urechile copiilor.
Vrei bancuri tari? Atunci cauta bancuri cu Bula, dar impartaseste-le cu prietenii tai, nu cu cei mici, pentru a nu-i influenta in vreun fel. Intr-adevar, Bula este un personaj interesant din toate categoriile de bancuri tari, dar el trebuie ferit de ochii copiilor.
In general, bancurile se adapteaza in functie de destinatar, astfel, spre exemplu, puteti spune bancuri seci celor care stiti sigur ca apreciaza astfel de glume. Cele mai apreciate sunt insa bancurile care contin un nivel foarte ridicat de umor, aceste fiind cunoscute in popor sub denumirea de bancuri tari.
Fiecare dintre dumneavoastra a ascultat cel putin o data, mergand cu trenul sau autocarul, in tramvai sau la o cafenea bancuri cu Bula si nu numai. In ultimul timp, din dorinta de a aduce pentru cateva momente zambetul pe chip oamenilor, unele institutii, magazine sau restaurante au montat ecrane pe care ruleaza bancuri. Este o idee buna, tinand cont ca oamenii rad, zambesc tot mai putin pe zi ce trece.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu