Investitia in fototapet, o miscare inspirata pentru o casa moderna

Odata cu inceputul curateniei de toamna sau de iarna va ganditi probabil si la schimbarea aspectului fiecarei camere, la un var nou aplicat pe pereti si la cateva imbunatatiri aduse mobilierului. In loc sa incepeti sa varuiti cu o lavabila care nu va rezista prea mult timp si va trebui sa reincepeti operatiunile de varuire ar fi mai bine sa va decorati peretii din toata casa cu un fototapet pret bun, de cea mai buna calitate, de la fototapet24.ro.

Aici puteti gasi modele de tapet cu personaje din desene animate, animale, natura, de efect sau cu aspecte urbane, complet personalizabile, de la cei mai buni producatori din domeniu, polonezi sau germani. Pretul unui astfel de tapet pleaca de undeva de la 38 de euro cu TVA si ajunge la 53 euro cu TVA, adezivul fiind inclus, la fel si livrarea gratuita. Imprimarea HP latex de inalta calitate si hartia speciala utilizata la conceperea unui fototapet pret mic, detaliile surprinzatoare si realismul de care da dovada fiecare imagine reprodusa aduc un plus de valoare incaperii in care vor fi montate. Nu exista stralucire a materialului folosit pentru tapet, nu exista luciu, rezista la lumina si umiditate, nu se formeaza mucegai, peretele respirand in voie chiar si dupa aplicarea stratului de adeziv special. Materialul din care sunt fabricate modelele de tapet este ecologic si poate fi utilizat in orice camera, chiar si baie si bucatarie, varianta cu Vlies se poate monta si indeparta usor, adezivul se aplica pe perete, nu exista suprapunere de parti, de unde si rezistenta in timp mai mare decat in cazul unui tapet normal din hartie sau alt material de slaba calitate.

Costurile de achizitie ale unui fototapet pot parea un pic piperate, insa investitia se amortizeaza rapid intrucat nu sunteti nevoiti sa varuiti peretii iarasi dupa un an sau doi, aspectul peretilor va fi unul impecabil, curatarea lor se va face foarte simplu, cu un burete umed, fara sa existe riscul sa stricati materialul de sub burete. Asadar, intrati si dvs. pe fototapet24.ro si alegeti ce model doriti pentru camera de zi, cea a copilului sau pentru biroul dvs. cel nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu