Ceasurile G-Shock, optiunea perfecta pentru barbatii puternici

Barbatii, spre deosebire de femei, au cu totul alte gusturi atunci cand vine vorba de ceasuri. Daca doamnele si domnisoarele prefera niste mecanisme mai fine, un design in ton cu feminitatea lor, functii mai putine si pun accentul pe partea practica a ceasului, aceea de a indica ora exact sau data, barbatii merg pe alta directie. Ei cauta ceasuri barbati cat mai impunatoare, masculine pana la ultimul detaliu, cu afisaj mare, cifre mari si culori „solide”, puternice, care inspira incredere si seriozitate. Pe lista de cumparaturi a oricarui barbat care se respecta se afla intotdeauna si modelele de ceasuri g-shock. De ce ar alege barbatii tocmai acest tip de ceasuri?

In primul rand pentru ca exprima tocmai ceea ce isi doreste fiecare barbat, adica tarie de caracter, masculinitate, putere, dorinta de a ajunge cat mai sus, incredere. Ceasurile G-Shock sunt construite special pentru cei care vor sa le foloseasca fara sa se teama ca le vor strica sau le vor pierde atunci cand se intampla sa fie supuse unor socuri. Multe modele de ceasuri g-shock au alimentare solara, receptor semnal radio pentru actualizarea cu fidelitate a timpului afisat, functie de receptie automata si de receptie manuala. Reperele si indicatoare au fosfor din abundenta, ceea ce le face usor de citit si de observat in intuneric, acele ceasului isi corecteaza automat pozitia, iar pentru cei care calatoresc peste hotare sau au rude prin strainatate, ceasurile afiseaza ora pentru 29 de fusuri orare sau codul orasului. Si sportivii impatimiti pot purta aceste ceasuri intrucat au cronometru cu sutimi de secunda, timer si alarma zilnica pentru a nu rata antrenamentele.

Economia de energie e permisa si ea printr-o functie speciala implementata de cei care au conceput aceste ceasuri, stopand anumite functii daca ceasul se afla intr-un spatiu intunecat. Geamul este din cristal, rezistent la zgarieturi, carcasa poate fi din otel inoxidabil, la fel si cureaua, iar rezistenta la apa ajunge pana la 20 bar-rezista si la socuri puternice sau cand e scapat pe jos de la o distanta considerabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu