Cum organizezi petrecerea de botez?

Botezul este prim petrecere a micutului tau si cu siguranta ea trebuie sa fie cea mai importanta si cea mai frumoasa, cel putin pentru acel moment. Si sa fim seriosi, cine nu isi doreste ca seara petrecerii de botez sa fie una magica, plina de sarbatoare?!

Cel mai probabil mamicile, incep sa organizeze in gand toate detaliile, pe care urmeaza sa le aseze pe foaie abia dupa nasterea bebelusului. Cand incepi insa sa organizezi petrecerea propriu zisa, trebuie sa pornesti de la un meniu botez, sa te interesezi de preturi, pentru ca apoi sa iti poti face un calcul si pentru restul aranjamentelor. Un meniu botez porneste de la 120 de lei, ajungand chiar la 300 - 400 de lei in restaurantele selecte, pretul putand fi chiar mai mare - in functie de ceea ce se serveste la masa.

De pilda - in restaurante Bucuresti - un pret optim pentru un meniu de botez variata intre 200 si 250, unde ai trei feluri de mancare incluse. Dar acest aspect este destul de simplu de rezolvat, odata ce ai ales restaurantul. Iar daca vrei sa ai parte de o petrecere de noapte, atunci trei feluri de mancare vor fi de ajuns. Aspectele mai complicate la care trebuie sa te gandesti atunci cand organizezi prima petrecere a bebelusului tau tin chiar de aspect. Adica de felul in care va arata sala, iar aici apar complicatii pentru ca firmele prezente pe piata, vin cu atat de multe idei, incat la un moment dat iti va parea imposibil sa alegi intre ce e frumos si ce e adorabil.

Sala poate sa fie amenajata cu baloane in forma de flori, daca este fetita, cu baloare sub forma de clovni, daca este baiat si cel mai important, sa nu lipseasca Cake bar-ul, un element car se pare ca in ziua de azi, cel putin la un botez, este esential.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu