Vrei o amenajare spatii verzi?

Spatiul verde este esential intr-un oras in care poluarea isi face de cap sau intr-o zona pe care doriti sa o infrumusetati, sa ii oferiti un plus de culoare si vitalitate. Cand vine vorba de amenajare spatii verzi, multi aleg sa se gospodareasca singuri si sa faca amenajarea conform unor cunostinte partiale si de multe ori foarte proaste. De aici si spatii verzi care arata ca dupa razboi sau transformarea unor oaze de verdeata in niste locuri pe care mai degraba le-ai evita.

Cand vorbim de amenajare spatii verzi in Cluj si alte judete de langa el, din Transilvania, sau chiar in Bucuresti, profesionistii de la Eco Garden Construct reprezinta solutia ideala pentru a scapa de critici sau un aspect neplacut al spatiului verde, care tradeaza amatorismul. Firma specializata in amenajare spatii verzi si amenajari gradini va poate ajuta sa ganditi si sa puneti in aplicare o amenajare speciala a spatiului verde, punandu-va la dispozitie o echipa tanara si calificata in executarea unei game variate de lucrari de amenajare. Pornind de la idei noi, moderne, echipa Eco Garden Construct va alege pentru dvs. in primul rand tipul potrivit de gazon pentru locul de joaca sau pentru activitatile sportive, sau poate pentru spatiile decorative.

Insamantarea sau hidroinsamantarea gazonului se va face in conditii de maxima siguranta pentru acesta pentru ca rezultatul final sa fie unul perfect. Desi e putin mai scumpa, montarea de rulouri de gazon natural e mai eficienta si mai rapid de facut, aspectul final fiind unul de invidiat. Si pentru ca o amenajare spatii verzi nu este prea eficienta daca nu exista si irigatii de calitate, Eco Garden Construct se ocupa si de implementarea sistemelor de irigatii puternice si de ultima generatie pentru ca gazonul sa reziste in timp si sa isi mentina calitatea oferita de la bun inceput. Incalzirea prin degivrare si sistemele de drenaj, realizarea de lacuri, iazuri si cascade sau a stancarii contribuie si ele la amenajarea ca la carte a spatiilor verzi si oferirea unui aspect profesionist care poate atrage laudele si privirile celor care ajung in acea zona amenajata.

Lucrarile de amenajare spatii verzi se pot face si pe domeniul public, beneficiind de aceeasi seriozitate si dedicare din partea echipei firmei Eco Garden Construct. Colaborarea cu un producator de gazon din pepiniere nationale si internationale si efectuarea lucarilor de plantari special in tari importante din Europa, pana si in Dubai, recomanda firma Eco Garden Construct ca una dintre cele mai bune si mai serioase din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu