Inchirieri auto in Cluj

Daca dai un search pentru “inchirieri auto Cluj” vei gasi o multime de agentii dornice sa isi ofere serviciile. Cum stii insa ce sa alegi? Clarvazator nu esti, pentru a stii care din ele este o agentie serioasa, de incredere, glob de cristal nu ai, pentru a vedea in viitor. Atunci, ce e de facut? Poti insa sa fii precaut, atunci selectezi firma pentru a nu te trezi cu o masina cu avarii ce iti potate ingreuna sau chiar strica calatoria. 

Pentru inceput, nu te napusti catre pretul cel mai mic practicat de catre o firma fara renume. Nu inchira o masina de la persoane care nu-ti pot oferi un contract cu clauze stipulate in mod clar. Citeste cu atentie contractul, pentru ca trebuie sa cunosti toate detaliile cu privire la cine, cat si cum plateste in cazul unor eventuale defectiuni. Daca ti se pare ceva suspect la modul in care a fost intocmit contractul atunci nu merge mai departe cu formalitatile si cauta in alta parte. Nu merge orbeste pe incredere, ci solitita documentele necesare care sa ateste ca autoturismul pe care urmeaza sa il inchiriezi are reviziile periodice facute la timp, de catre service-uri autorizate. Nu uita sa te informezi asupra serviciilor de asigurare, cum ar fi rca sau casco.
 
Exista firme de inchirieri auto care ofera asistenta tehnica la orice ora din zi si din noapte. Pe ele trebuie sa le alegi doar e vorba de siguranta ta si a familiei tale, si in mod sigur cred ca iti doresti sa existe cineva pe care sa te poti baza in cazul in care masina s-a defectat.
 
Alege o companie care iti poate oferi o masina la schimb, daca tu nu esti multumit de cea aleasa initial, dar fara a te taxa suplimentar pentru asta. Toate cele mentionate mai sus, sunt aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand inchiriezi o masina. Mai bine sa fii precaut decat sa regreti mai tarziu.

Un comentariu:

  1. This blog is very well Thanks for posting Keep it up
    Martin Rent a Car Bucharest Otopeni is here for you whenever you need to rent a car for your trips to Bucharest and any other city in Romania. We welcome our customers with a modern fleet and the best customer service.

    http://www.martinrentacar.ro

    RăspundețiȘtergere