Abdomen plat - sfaturi si trucuri

Fiecare femeie a trecut pe acolo. Esti gata sa iesi la o intalnire fierbinte, la plaja cu prietenul sau vrei sa petreci o seara cu fetele, in oras. Machiajul arata bine, ti-ai ales pantofii si e timpul pentru un ultim retus: your little black dress. Dar, vai! Pe masura ce o probezi, ti se pare ca ceva nu este in regula!

Deci, de ce nu am avea, oare, un abdomen plat, astfel incat orice sa vina bine? Ei bine, nu iti face griji, speranta nu este pierduta ... chiar daca nu esti una dintre putinele femei binecuvantate genetic cu o burta care sa rivalizeze cu cea a lui Giselle Bundchen. Ai nevoie doar de putina initiativa si o farama de ambitie pentru a reusi sa ai in scurt timp, un abdomen plat si ferm. Iata cateva sfaturi utile, care te vor ajuta duci la capat lupta cu grasimile, fara prea multa strictete:

1. Afla de ce abdomenul tau refuza sa se ascunda. Exista o serie de motive pentru care burtica ta nu este in cea mai buna  forma. Cele mai frecvente dintre acestea sunt, problemele digestive, antrenamentul gresit pentru tipul tau de corp sau, in final, prea mult stres in viata ta, care creste nivelul de cortizol (hormonul stresului ) si care duce direct la cresterea in greutate. In primul rand, consulta un doctor naturist sau un alt medic specialist de incredere pentru a afla ce se intampla cu adevarat.

2. Dieta este mai importanta decat exercitiul! Dieta castiga de fiecare data cand vine vorba de un stomac sexy. Elimina amidonului, sarea, zaharurile, bauturile acidulate, cofeina, alcoolul și alimentele de calitate inferioara si incepe sa consumi legume, fructe, proteine ​​slabe, nuci, seminte si oua. Vei observa rapid rezultate! Este timpul sa incepi sa mananci ca oamenii adulti...

3. Calitate, nu cantitate. Sportul este incredibil de important pentru a reduce procentajul de grasime corporala. Cand vine vorba de abdomene si greutati, vei obtine intotdeauna rezultate mai bune. Poti sa faci chiar mai bine de o suta de astfel de exercitii. Facand un exercitiu corect vei solicita muschii mai eficient. Astfel, te obliga sa lucrezi mai greu, pentru ca esti concentrat si nu vei face miscare din impuls. Deci, afla cum se face in mod corespunzator, respira si aminteste-ti: lent si constant, vei castiga cursa cu burta jeleu.

4. Manivela cardio. Mergi, alearga, fa orice te bucura pentru a obtine rezultate eficiente la inima. Cardio este modul in care ne stimulam metabolismul si topim grasimea. Daca vei construi doar musculatura, fara a arde, de asemenea, grasimea, poti ajunge sa ai o “burta” mai mare (care atarna) si muschi doar in partea de sus. Pana cand ajungi sa slabesti, uita sa faci o mie de abdomene pe zi si concentreza-te, in schimb, pe exercitii de mare intensitatea pentru abdomen, care vor arde grasimile. 

5. Fibrele sunt prietenele tale. Cu siguranta ai citit multe stiri online despre asta. Fibrele ajuta la digestie, elimina toxinele repede si nu te baloneaza. Doar asigura-te ca esti bine hidratat si creste aportul de fibre treptat (prea mult, prea repede poate avea efect invers, lasandu-ti senzatie de balonare si  crampe). Ca un ghid, Fundația Inimii recomanda ca adultii sa consume in jurul a 30g de fibre zilnic. Alimentele ambalate care contin fibre includ: fructe si legume, nuci, seminte, legume, seminte de in, tarate de ovaz, orz si cereale integrale.

6. Numeroase studii au demonstrat ca exista mai multe sanse sa cumparam alimente din comoditate, atunci cand suntem epuizati sau stresati (este interesant de remarcat faptul ca organismul nu poate face diferenta dintre stres real si stres indus de cafeina). De asemenea, atunci cand esti stresat (care de multe ori merge mana-in-mana cu a fi supra-obosit), nivelul de cortizol (un hormon de stres) creste in corp, iar aceasta crestere poate provoca si o crestere in greutate. Asadar, alege sa mergi la supermarket cand esti odihnit si ai timp sa alegi ceea ce vrei sa consumi.

7. Tinteste catre stele. Suna complicat, dar postura ta poate face o diferenta semnificativa in aspectul tau. Verifica-te in fata oglinzii - adopta o pozitie corecta, tine spatele drept si vei vedea cum burtica ta pare sa se micsoreze de acolo, sus.

8. Imprieteneste-te cu burtica. Cand acceptam corpurile noastre, putem incepe sa lucram cu ce avem, in loc sa ne plangem constant de faptul ca nu suntem perfecti. Nu numai ca suntem mai fericiti pentru ca aratam putina dragoste, dar in noua din zece cazuri, avem impresia ca aratam mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu