Agregatoarele de stiri

Ziua fiecaruia dintre noi incepe, fara doar si poate, cu verificarea mailurilor. Fie ca o facem acasa, in fata unei cesti de cafea, fie ca o facem pe drum catre birou, in metrou sau in trafic la semafor, fie ca amanam momentul pana ajungem in fata calculatorului de la birou, cert este ca vom gasi cel putin 5 mailuri cu stirile cele mai recente, de la posturi TV pana la ziare sau agentii de stiri, in functie de preferinte. Cat de simplu ar fi sa gasim toate aceste stiri reunite intr-un loc, si sa beneficiem si de o interfata prietenoasa astfel incat atunci cand deschidem site-ul sa putem scana dintr-o privire principalele titluri ale zilei?

Ei bine, asta face un agregator de stiri, un site care preia cele mai importante stiri ale momentului din mai multe surse si le reuneste pe categorii, redandu-le apoi intr-un pachet mai mult decat ofertant cititorului, care poate naviga astfel printre punctele sale de interes mai rapid si mai simplu, fara sa fie nevoie sa deschida zeci de mailuri sau linkuri. Un astfel de site de stiri are la dispozitie surse de incredere, informatie verificata, imagini dintre cele mai noi, astfel incat realitatea este la numai cateva click-uri distanta. Agregatoarele de stiri reunesc stiri din diferite domenii, precum politica, social, educatie, media, cultura, stiinte, fapt divers, stiri externe, sport, monden, evenimente si de asemenea pot include o sectiune de interviuri si chiar una de reportaje sau articole de opinie. Pentru cei interesati de presa straina pot exista si titluri de ultima ora din afara tarii, chiar de la sursa. Pentru doamne, la fel de utile vor fi si articolele culinare sau cele despre beauty.

Avantajele unui astfel de site sunt mai mult decat evidente devreme ce acopera toate sferele de interes ale unor categorii diferite de, satisfacand atat nevoia de informatie cat si nevoia de eficientizare a timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu