Ai nevoie de mai mult spatiu de depozitare pentru produsele congelate? Ia-ti un congelator

Mai tot timpul, la primele modele de frigidere, marea problema era congelatorul prea mic. Oricat ai fi indesat carnea sau legumele pentru iarna tot nu iti intrau toate. Pe langa astea, dezghetarea era un chin, stratul de gheata ajungea la dimensiuni alarmante, temperatura nu era mereu constanta din cauza usilor care se inchideau mai greu cand stratul de gheata era mai gros. Astazi, lucrurile s-au schimbat fundamental la electrocasnice pentru bucatarie, spatiul pentru congelare este mai mare, insa nu suficient pentru familiile mai mari sau cei care isi fac provizii pentru mai mult timp. Orice aparate frigorifice, congelatoarele, frigiderele, combinele, au spatiul din interior gandit in asa fel incat alimentele care sunt depozitate sa poata fi organizate cat mai bine si sa existe temperaturi optime pentru fiecare tip de produs.

Cand congelatorul este prea mic puteti folosi unul separat, in care compartimentele ocupa tot spatiul vertical, temperaturile variind in functie de locul acestora in economia produsului. Congelatorul Electrolux EUF2040AOW de la rombiz.ro, cu tehnologia moderna No Frost, fara gheata-nu e nevoie sa-l dezgheti, este o alegere inspirata pentru cei care isi doresc mai mult spatiu de depozitare pentru produsele de congelat. Organizarea sertarelor pe verticala si dimensiunile compacte il fac ideal pentru orice bucatarie, poate fi pus intr-un colt fara sa incurce pe nimeni sau poate fi plasat langa frigider, avand o latime potrivita pentru a nu ocupa loc prea mult. Volumul total de depozitare e de 181 litri, consumul lunar de energie electrica este sub 1 KWh, pe an consuma 271 KWh, iar clasa de eficienta energetica este A+. Pentru un control total asupra temperaturii si functiilor speciale exista un afisaj LCD, in interior sunt cinci compartimente, sistemul de dezghetare este automat, usile sunt reversibile, pentru a putea deschide congelatorul cat mai confortabil, iar capacitatea de congelare e de 20 kg pe 24 de ore.

Produsul comercializat de rombiz.ro este silentios, are semnal de avertizare cand temperatura creste peste cea optima, poate functiona si in lipsa curentului electric, daca e pana de curent sau cadere de tensiune, pana la 15 ore. Toate aceste functii si caracteristici le puteti incerca si dvs. cumparand congelatorul Electrolux pentru numai 2083,99 ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu