Care sunt cele mai cautate tipuri de carucioare pentru copii din online si ce caracteristici au?

Siguranta si confort sporit pentru bebelus. Asta cauta orica tanara mamica atunci cand vrea sa ii cumpere micutului un carucior. Ofertele de carucioare sunt suficient de diverse la ora actuala pentru a putea gasi unul care sa fie si usor de manevrat si sigur pentru transportul copilului. In functie de varsta micutului si numarul de copii, carucioarele sunt de mai multe tipuri.

Cele mai cautate sunt cele multifunctionale, 2 in 1 si 3 in 1, insemnand ca au fie carucior sport si landou, fie carucior sport, landou si scaun/cosulet masina. Transformarea din carucior tip landou in carucior sport se realizeaza prin utilizarea de accesorii speciale, iar ce in carucior de vara este posibila prin simpla detasare partiala a copertinei. Pentru iarna, carucioarele din mediu online ieftine ofera posibilitatea utilizarii saculetului de picioruse gros, care inchide carucioarul pana la copertina. Rotile si suspensiile carucioarelor 2 in 1 si 3 in 1 sunt excelente, manerul este reversibil si reglabil, iar pentru o siguranta sporita a bebelusului exista o centrua de in cinci puncte cu aparatori in dreptul umerilor si burticii. Spatarele au trei pozitii, iar suportul de picioare este reglabil si usor de curatat.

Pentru cei care cauta modele mai simple pot gasi pe site-uri ca nichiduta.ro, pe langa cele multifunctionale, si pe cele standard, proiectate pentru diferite varste ale copilului, cu diverse tipuri de pliere. Aceste carucioare au cadru de aluminiu, pana la patru pozitii de inclinare a spatarului, centuri de siguranta ca la cele multifunctionale si bare de protectie detasabile. Spatarele au invelitori moi, rotile fata si spate au suspensii puternice, frane puternice. La fel de simplu de utilizat sunt si cele sport, cu structura de otel si roti duble care se rotesc, spatar ajustabil rapid in doua pozitii si cos de cumparaturi.

Bebelusul poate fi supravegheat prin intermediul ferestrei de pe capotina, rotile au sisteme de franare si de blocare, manevrarea este usoara, iar plierea este foarte simpla. Cuplurile care au gemeni sau tripleti pot face economii cu gama de carucioare speciale pentru mai multi copii, usor de pliat, cu roti duble din cauciuc siliconat si suspensii, roti anterioare fixe sau pivotante si bare de franare. Manerul este telescopic, exista cos pentru accesorii, maner lateral pentru transport, spatare reglabile pentru fiecare copil, centuri de siguranta in cinci puncte si bara de protectie, invelitoare de picioare. Pe capotina se pot prinde jucarioare, se pot supraveghea micutii prin intermediul ferestrei de pe aceasta.

La capitolul accesorii, puteti sa cumparati huse de ploaie sau tantari si jucarioare pentru a spori gradul de eficienta al caruciorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu