Aveti grija de parul dvs. cu sampoane profesionale din ingrediente naturale

Sampoanele pe baza de ingrediente naturale si uleiuri esentiale curata foarte bine pielea capului si parul, fara sa ii atace structura si fara a introduce in corp, prin pielea foarte sensibila din zona capului, substante daunatoare organismului. Ingredientele naturale patrund adanc in firul de par si il hidrateaza si curata in acelasi timp.

Daca parul este uscat, cele mai bune sunt sampoane naturale cu uleiuri din argan, masline, jojoba. In urma aplicarii lor, parul va redeveni mataos si va fi hranit. Daca parul este gras sunt foarte utile sampoane care regleaza excesul de sebum in mod natural. Ingredientele vizate in acest caz sunt rozmarinul sau argila. Cea mai mare problema a ambelor sexe, matreata, poate sa dispara definitiv daca se foloseste la dus un sampon cu salvie sau rozmarin. De obicei, sampoanele bio trebuie lasate sa actioneze putin inainte de clatire si sa se maseze bine pielea capului si firele de par. Efectele sampoanelor se vor observa dupa cel putin o luna de folosire intensiva si vor disparea daca se schimba samponul cu unul normal.

Allbeauty, distribuitor de cosmetice profesionale, s-a gandit la toate problemele care pot aparea la nivelul scalpului si parului si a pus la punct o oferta completa cu peste 200 de sampoane pentru barbati si femei, din ingrediente naturale si cu efecte miraculoase asupra parului si a sanatatii sale. De exemplu, puteti sa cumparati la cel mai bun pret un sampon hidratant pentru par uscat, deteriorat, cu alge marine si apa de mare, un sampon de curatire pentru a obtine un efect de stralucire pe baza de argan. De asemenea, gasiti si sampon pentru preintampinarea caderii parului, care fixeaza mai bine radacina firului de par in scalp, avand in compozitia sa vitamina PP, B6 si nutrienti din acizii grasi Omega 6.

Domnii isi pot trata parul cret sau ondulat cu sampoane hidratante cu minerale, cristale de roca si bambus, obtinand astfel o stralucire naturala si o hidratare intensa. Parul degradat poate fi intretinut si reparat cu sampon cu neofibre si agenti de netezire, filtru UV, cu actiune puternica si garantata daca este folosit cu regularitate. Toate produsele vandute in categoria sampoane pe allbeauty sunt originale, vin de la producatori recunoscuti mondial precum Schwarzkopf, L’Oreal, Keune, Wella etc.

In aceasta perioada, produsele din promotiile curente au reduceri de pana la 23%, ajung in cel mult cinci zile la dvs., iar discountul se acorda in momentul calcularii platii finale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu