Planifica un sejur 2015 oriunde in lume

Romania este printre putinele tari in care se munceste pe branci, pentru salarii nu prea mari, stresul fiind la el acasa in orice birou. Perioadele de relaxare, care sunt, in timpului anului, weekendurile petrecute cu familia in aer liber sau acasa nu sunt suficiente pentru a recupera oboseala si nevoia de plimbare pe care o acumuleaza angajatii din birouri sau de pe teren. De aceea, vara, iarna si de Paste sau cu ocazia unui eveniment important cum e nunta sau logodna, ziua de nastere, un sejur 2015 intr-un colt de paradis, poate intr-o tara exotica, este tot ce si-ar putea dori un turist care a muncit un an intreg cat pentru 20 de ani.

Pachetele turistice si touroperatorii au preturi diferite, asa ca studierea atenta a ofertelor sejur 2015 este paza buna care trece primejdia rea. Agentia touroperatoare Pontic Tour are pentru dvs. cele mai ieftine si mai bine alese pachete turistice, serviciile fiind de calitate, la fel ca si experienta din diferitele tari unde va avea loc sejur 2015. Fiecare oferta turistica pusa la dispozitie de Pontic Tour are si indrumari culinare, pentru ca, spre deosebire de alte agentii touroperatoare, Pontic Tour pune accent pe turismul culinar. De la Bulgaria, la Turcia, Cehia, Spania, Italia si pana la indepartata Brazilie, Indonezia, Cuba, destinatiile turistice promovate de Pontic Tour sunt pentru toate buzunarele si pentru toate tipurile de turisti, indiferent cat de pretentiosi sunt. Carnavalul de la Venetia, Havana, Maldive, China, Dubai, Las Vegas, Peru, insulele Grecesti sau Duborvnik pot fi admirate in voie intr-un sejur 2015 de 3 sau 7 nopti, cu mic dejun inclus, in unele cazuri, si bilete de avion cu taxe incluse, depinzand de oferta pusa la cale de Pontic Tour.

In unele cazuri, se ofera si bonusuri excursii optionale, exista posibilitatea ajungerii in tara respectiva cu un charter, un autocar sau individual, in functie de pachetul cumparat. Cazarea se face numai la hoteluri sau pensiuni recunoscute pentru confortul si serviciile ireprosabile, iar satisfactia si relaxarea deplina in timpul sejurului sunt garantate. Alegeti Pontic Tour si rasfatiti-va asa cum nu ati facut-o niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu