Filmul Titanic la cinematograf

Cu totii ne amintim filmul adolescentei noastre,care este inca apreciat si in ziua de azi. Titanicul, avand in rolurile principale pe Kate Winslet si Leonardo di Caprio, prezinta povestea tragica a unui vapor care desi pare invincibil are o soarta tragica. In imparctul cu ghetarul, este distrusa o parte a vaporului si apa invadeaza totul.

Cativa incearca sa se salveze agatandu-se de plute sau puratand veste de salvare. Putini pleaca cu barcile de rezerva, restul au un destin tragic, in incercarea de a se salva , mor inghetati in apele reci ale oceanului. Dramatica este povestea celor doi indragostiti, care au trait o poveste minunata de iubire pe acest vapor dar stau si asteapt in apa inghetata un semn de salvare. Momentul care provoaca lacrimi este cel in care el simte ca o sa moara inghetat in curand si o incurajeaza pe ea sa ramana pe pluta si sa nu se lase invinsa , sa lupe pentru a se salva. Cand vin echpajele de salvare, ea fluiera in disperare si este salvata.

Desi se casatoreste si are copiii, indragostita va pastra toata viata ei amintirea unei iubiri unice si faptul ca moartea i-a furat dragostea barbatului iubit. Efectele speciale si decorul minunat creat , contribuie la farmecul acestui film de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu