Un animal ingrijit este un animal fericit si sanatos

Cat de curat e locul in care sta animalul de companie si cat de bine ingrijit este acesta din punctul de vedere al igienei, aceste doua aspecte conteaza imens si pot prelungi viata micutului dvs. Un animal neingrijit care sta intr-un loc mizerabil, plin de microbi, se poate imbolnavi si poate sa plece de langa dvs. mult mai repede decat unul care traieste intr-un mediu dezinfectat si este spalat si ingrijit zi de zi, mai ceva ca un copil.

Animalul Fericit, un pet shop online de hrana pentru animale, accesorii, diverse substante pentru ingrijirea si curatarea spatiului in care sta animalul dvs., este constient de lucrul acesta si incearca mereu sa vina in intampinarea stapanilor cu cele mai bune metode de ingrijire eficienta. Importanta este si igiena casei atunci cand ai un caine, asa ca la pet shop Animalul Fericit gasesti servetele absorbante, pulverizator dezodorizant, spray pentru curatare sau pentru educatie catei. Si daca locul in care sta cainele e curat trebuie sa fie si el curat, nu? La pet shop gasiti substante pentru curatirea urechiuselor si ochisorilor cateilor, substante pentru igiena orala, sampoane, parfumuri, covorase absorbante si scutece, perii. Ca accesorii pentru caini puteti alege dintre accesorii auto, lese si hamuri, zgarzi, castroane, custi, haine, hranitoare si adaptoare, masina de tuns. La fel ca si la caini, pentru pisicute puteti cumpara substante si sprayuri pentru igiena, foarfeci si clesti, consumabile, dar si accesorii asemanatoare celor pentru caini.

In cazul pasarilor, se pot cumpara adaptoare si hranitoare, leagane si bete pentru colivii, cadite, cuiburi, cutii de transport, la fel cum pentru pesti puteti achizitiona de la pet shop Animalul Fericit substante pentru tratarea si dezinfectarea banzinelor si a apei, hranitoare automate sau filtre pentru apa si incalzitoare pentru apa. Reptilelor puteti sa le infrumusetati custile cu decoruri, puteti sa le puneti neoane sau becuri, incalzitoare si termometre sau hranitoare si adaptoare, la fel cum puteti sa va rasfatati rozatoarele cu diverse lucruri si accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu