Cum se aleg anvelopele pentru sezonul urmator?

Desi ne aflam in plina toamna si cauciucurile de vara inca mai pot fi folosite, schimbarea lor cu unele allseasons sau de iarna este inevitabila. In functie de tipul de autovehicul avut, de teren, motocicleta sau masina normala, echiparea lui cu anvelope trebuie facuta cu mare grija pentru o siguranta sporita la volan si pe soselele tarii sau cele internationale.

In prima faza, este necesar sa va ganditi bine la ce folositi masina. Daca observati ca aveti mai mult de 8-9.000 de kilometri parcursi anual si anvelopele sunt uzate in proportie de 70-80%, insa nu ati mers prin munti cu ele, atunci e bine sa cumparati anvelope mai ieftine, dar de calitate. Magazinul online anvelopejantealiaj.ro, cu sediul in Ploiesti, are pentru orice sofer care tine la masina si sanatatea lui cele mai eficiente si mai rezistente anvelope comerciale, pentru 4X4, allseason sau in functie de anotimp. Producatorii cu renume pe piata de profil precum Nokian, Michelin Continental sau Dunlop garanteaza calitatea anvelopelor comercializate – optional, se pot cumpara si jante din aliaj sau tabla. Dar nu trebuie sa se arunce cu bani garla pe anvelope foarte scumpe numai de dragul de a avea cu ce te lauda.

Pe anvelopejantealiaj.ro gasesti cele mai ieftine anvelope pentru toate buzunarele, la preturi de criza, dar cu o calitate superioara. Dupa buget, trebuie sa va hotarati ce anvelope preferati – sezoniere, all-season sau speciale pentru anumite tipuri de masini pe care urmariti sa le utilizati. In Romania recomandate sunt cele all-season, insa nu si in perioadele in care ninge abundent si e inghet la sol. In acel moment neaparat trebuie sa le schimbati cu unele de iarna, care adera mai bine si sunt mai groase. Un ultim aspect la alegerea anvelopelor este dimensiunea si daca trebuie sa fie toate la fel. Important aici este sa respectati dimensiunile pneurilor de fabrica. In situatia in care nu se respecta specificatiile fabricantului, exista riscul major de scadere a aderentei si a manevrabilitatii, de unde si siguranta aproape inexistenta la volan, atat a dvs., cat si a familiei.

Anvelopele mai mari decat cele originale duc la cresterea consumului de benzina, se reduce demarajul, iar anvelopele se uzeaza inegal – foarte multe accidente rutiere se intampla din aceasta cauza a inegalitatii uzurii. Fiecare comanda facuta pe anvelopejantealiaj.ro se livreaza prin curier in maximum 72 de ore de la preluarea comenzii de catre comerciant astfel incat coletele sa ajunga in timp record la clienti.

Oferta este variata si include toate marcile celebre pentru toate tipurile de autovehicule, asa ca nu va ramane decat sa optati pentru cele potrivite pentru masina sau motocicleta dvs.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu