Atmosfera rustica la Albota

Cu siguranta ca toata lumea a auzit de pastravaria Albota cat si de frumusetea ei extraordinara care nu numai ca incanta sufletul, insa poate sa aduca si reale beneficii turistilor. Romania, tara noastra, este deosebit de frumoasa, splendida, de o minunatie fara margini, iar la Albota se ascunde o comoara pe masura si anume pastravaria Albota, unde se poate oferi si cazare si masa si relaxare, toate la preturi pe masura si intr-o atmosfera armonioasa. La urma urmei oamenii se simt cel mai bine in natura si acolo putem spune ca exista delasarea absoluta, relaxarea fara limite, mai ales daca aerul este curat si peisajul rupt din cartile de basm.

Pastravaria Albota este locul in care multi ar trebui sa ajunga si nu doar pentru ca se pot face multe activitati acolo, iar facilitatile sunt indestulatoare, ci si din cauza faptului ca imprejurimile, in cazul in care stati mai mult, sunt de o frumusete rapitoare iar plictiseala nu poata sa intervina. Iar daca intr-adevar va oboseste peisajul si intreaga natura, atunci aveti sansa sa stati si in camera aleasa din cadrul complexului Pastravaria Albota, unde beneficiati de internet, cat si de conditii rustice, de un inalt nivel. Si sa nu mai punem la socoteala si faptul ca locul este inconjurat de munti, iar daca sunteti dispusi la catarat atunci sanse sunt suficiente.

Iar pentru cei care au animale si nu vor sa se desparta de ele nici macar in concediu, solutia este mai mult decat simpla si anume sa mearga si cu animalele, deoarece la pastravaria Albota nimeni nu va avea nimic impotriva prezentei unui animal de companie. In cadrul complexului sunt disponibile si alte activitati si anume calaritul, pescuitul, desigur, caci altfel nu ar fi numita pastravarie, dar si plimbatul cu biciclete sau cu trasura pentru cei care vor sa incerce ceva mai rustic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu