6 lucruri despre tricouri online pe care nu le stiai. Nr. 4 te va lasa cu gura cascata!

Suntem atat de obisnuiti sa punem pe noi un tricou, incat nici nu ne mai gandim la cum a fost inventata aceasta piesa vestimentara. Mai mult, multi tineri comanda tricouri online cu diverse imprimeuri trendy ori fraze amuzante. Insa tricoul este o piesa vestimentara noua, iar trecerea de la camasi la tricouri, atat a femeilor, cat si a barbatilor a avut loc relativ recent. Mai precis, in anii '50, cand tricoul s-a transformat din articol de lenjerie intima in piesa vestimentara. Ca de obicei, americanii au fost promotorii acestui trend: “baietii rai” ai Hollywood-ului au purtat tricouri la TV pentru prima oara. Printre ei, Marlon Brando, John Wayne si James Dean.

Iata 6 lucruri despre tricouri pe care nu le stiai:

  1. Primul tricou branded a fost imprimat in 1939, pentru a promova filmul “Vrajitorul din Oz”.
  2. Exista doua materiale populare din care sunt facute tricourile: bumbacul si poliesterul. Atunci cand faci comanda pentru tricouri online tine minte ca bumbacul absoarbe pana la de 24 de ori greutatea sa in lichide si este mai rezistent cand este ud, comparativ cu rezistenta inregistrata cand este uscat.
  3. Tricourile fabricate din materiale reciclabile salveaza pana la 5 miliarde de tone de textile in fiecare an. Atunci cand alegi intre un material reciclabil si unul ne-reciclabil gandeste-te la acest fapt.
  4. Industria fabricarii de tricouri genereaza aproximativ 25 de miliarde de dolari in fiecare an. Aceasta suma este “considerabila”, daca te gandesti la pretul unor tricouri comandate online, care poate sa fie chiar si de 2-3 dolari, atunci cand beneficiezi de oferte speciale. Ca si termen de comparatie, industria dulciurilor  este evaluata la 17 miliarde de dolari, in timp ce industria muzicala valoareaza aproximativ 3 miliarde.
  5. Recordul mondial pentru cele mai multe tricouri purtate la un moment de catre o persoana este de 257. Poti incerca si tu sa comanzi acest numar de tricouri online si sa incerci sa depasesti recordul.
  6. Cel mai scump tricou fabricat vreodata a fost vandut cu 250.000 de dolari. Chiar daca poarta denumirea banala de tricou, piesa respectiva este un obiect de arta, fabricat in 15 zile din aur pur. Nu este chiar unul dintre cele mai comune tricouri online pe care le poti cumpara.
Acum ca ai aflat ceva nou, uimeste-ti prietenii cu noile tale cunostiinte, de cate ori iti cumperi un nou tricou de pe ppt.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu