Schimbarea in viata incepe aici si acum

Analizati-va modul de gandire, astfel incat sa va dati seama daca exista intr-adevar probleme in viata dvs. Viata este o serie de situatii si evenimente. Unele evenimente vor necesita o atentie sporita si actiune, iar unele pot fi lasate in pace si viata le va rezolva pentru dvs. Acestea sunt o problema doar daca va spuneti ca este.
Nu aveti nevoie sa suferiti. Cand vedeti bine situatiile din viata dvs si decideti care evenimente sa fie tratate sau care lasate singure, puteti vedea ca aceasta devine alegerea dvs daca sa va creati probleme sau nu. Este pur si simplu o optiune pe care o facem in fiecare moment din fiecare zi. Pot face acest lucru dificil sau nu, si vedea acest lucru ca pe o intorsatura in evolutia vietii mele? Opriti crearea de probleme si veti opri crearea de durere!
 
Sa stiti ca, daca va confruntati vreodata cu o urgenta de viata sau de moarte, instinctele dvs vor prelua conducerea. De fapt, veti fi atat de concentrat pe momentul actual ca mintea dvs nu va avea o sansa de a analiza lucrurile si gandi prea mult. Fiti prezent prin acceptarea momentului de acum. Recunoasteti ca sunteti unde sunteti si asta e OK. Fiti linistit, acceptati ceea ce este si sa stiti ca, in liniste, ideile de actiune inspirate vor veni. Aflati ce va trebuie pentru a merge alaturi cu fluxul vietii si pentru a opri incercarea de a crea noi probleme in viata dvs. Nu va mai agitati pentru detalii si lucruri generale, acceptarea locului unde va aflati paveaza calea buna care va asteapta.imaginati-va lucruri bune si ele vor veni.
 
Viata este buna si viata inseamna acum. Aplicati unele dintre aceste strategii simple si urmariti modul in care momentul actual si toate perioadele devin mai usoare si mai pozitive. Acum este tot ce avem. Bucurati-va de viata dvs in semn de recunostinta si acceptati si stiti ca bine devine si mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu