Comenzi online - steroizi originali sau contrafacuti?

Este usor sa spui ca poti cumpara orice de pe Internet, inclusiv steroizi. Exista multe site-uri care pretind ca ofera steroizi "originali" pentru oricine le trece pragul paginii. Cu toate acestea, in cazul in care esti novice atunci cand vine vorba de achizitionarea de steroizi online, ai putea ajunge sa cumperi tablete inutile sau, chiar mai rau, substante chimice care iti provoaca efecte secundare puternice. Unii “vanzatori” sunt atat de inteligenti, incat ti-ar putea oferi niste plicuri goale, doar ca sa iti ia banii.

Daca nu poti face diferenta intre furnizorii de steroizi autentici si cei contrafacuti, ar fi bine sa soliciti ajutorul cuiva care detine cunostinte in domeniu. O persoana care a fost aprovizionata cu steroizi de pe Internet stie ce site-uri sa iti recomande, pentru a putea comanda corect. O persoana fara experienta nu ar fi in masura sa diferentieze intre furnizorii reali si falsificatorii de steroizi, lucru care ar putea duce la pierderea sumei de bani, rabdare si timp. 

Exista cateva motive pentru care activitatea de steroizi contrafacuti este in crestere pe Internet. Nu exista nicio lege universala care poate verifica in mod eficient cresterea fraudelor online. Cei mai multi oameni, care ruleaza aceste tipuri de site-uri, opereaza din tari care nu dispun de legi stricte, pentru a reduce amenintarea de marfuri contrafacute.

Bunurile contrafacute se vand adesea la aceleasi preturi, desi costul fabricarii este mult mai mic decat cel al steroizilor originali. Furnizorii, le ofera utilizatorilor increzatori, sub garantia falsa ca sunt originale. Multi consumatori cad in aceasta capcana, obtinand adesea produse de o calitate indoilenica, care pot afecta sever sanatatea. Utilizatorii inselati intr-un mod nerusinat nu mai apeleaza, de cele mai multe ori, la comenzi de pe Internet, lucru care dauneaza din punct de vedere economic, chiar si furnizorilor de steroizi originali din mediul online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu