Cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere

Ati spus ‘’Da’’, ati petrecut frumos, insa nu aveti nicio idee referitor la unde va ve-ti petrece cateva zile de miere sau poate aveti mai multe destinatii alese si sunteti indecisi   asupra uneia? Un top destinatii luna de miere ar putea sa va fie de ajutor, totul ramanand apoi la simpla dumneavoastra  alegere.

Prima locatie in care puteti merge ca si cuplu o reprezinta Italia, cu al sau oras Venetia, acesta fiind unul dintre orasele europene despre care se spune ca debordeaza de romantism. Obiectivele turistice sunt nenumarate, dandu-va posibilitatea sa petreceti fiecare zi altfel, insa daca tot ajungeti acolo intr-o calatorie de acest gen, cel mai indicat ar fi sa va plimbati cu o gondola pe canalele orasului, admirandu-i frumusetea si arhitectura. Clima calda si ospitalitatea italienilor fac din Italia o locatie popularea in randul tinerilor casatoriti care vor sa-si petreaca cateva zile intr-un mediu romantic.

O alta destinatie de top in care este indicat sa mergeti este Parisul. Unde aveti ocazia sa intalniti atatea locuri care debordeaza de romantism, daca nu pe strazile Parisului?! Recunoscut in toata lumea ca fiind capitala mondiala a iubirii, ori cel mai romantic dintre orasele lumii, Parisul este un oras plin de savoare si culoare, restaurantele elegante ori privelistea oferita de catre celebrul Tour Eiffel reprezentand cateva din locurile in care ati putea merge daca alegeti sa va petreceti luna de miere aici.

In cazul in care sunteti un cuplu dornic de aventura si peisaje exotice, si Europa nu va indeplineste aceste gusturi in materie de locatii luxuriante, ori pur si simplu va doriti o destinatie mai aparte pentru a va petrece luna de miere, puteti opta pentru Hawaii.

O croaziera ce are ca destinatie finala Hawaiul cu siguranta nu va va dezamagi, peisajele pline de exotism, plajele intinse dar si celebrele dansuri hawaiene, vor ramane cu siguranta in memoria tinerilor casatoriti punand bazele  inceputului unor serii de amintiri frumoase ca si cuplu casatorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu