10 motive pentru care oamenii nu-ti viziteaza site-ul

1.    Nu oferi continut original. Este important sa oferi celor care iti viziteza site-ul informatii pe care nu le pot gasi nicaieri altundeva. Daca esti singura sursa a unui anumit tip de informatie, oamenii se vor grabi sa iti aceseze site-ul.

2.    Nu oferi un software gratis. Celor mai multi oameni le place sa gasesca oferte bune la software pentru calculatoarele lor. Daca acesta este gratis, cu atat mai bine.

3.    Nu oferi un concurs sau o tombola. Este ceva cunoscut,oamenilor le place sa castige lucruri. Daca le poti indeplini aceasta nevoie, ei iti vor vizita cu siguranta site-ul.

4.    Nu oferi un registru gratuit. Creaza un registru de site-uri web pe o tema particulara care se leaga de interesul publicului tau tinta. Oamenii iti vor vizita site-ul pentru ca acolo vor gasi informatia pe care o cauta, toata intr-un singur loc.

5.    Nu oferi un serviciu care sa tina oamenii informati. Celor mai multi oameni le place sa primeasca informatii care ii intereseaza prin intermediul e-mailului, in mod regulat. Ii scuteste de timp si bani pierduti.

6.    Nu oferi o comunitate. Oamenilor le place sa aiba un loc unde pot sa poarte discuti pe o anumita tema cu alti vizitatori ai site-ului. Poti sa adaugi site-ului tau un chat room sau o fereastra pentru mesaje.

7.    Nu oferi un program de afiliere. Una din nevoile de baza ale unui om este aceea de a face bani. Cand oferi o oportunitate gratuita de a face bani acestia iti vor vizita site-ul.

8.    Nu oferi o utilitate online. Cand oferi o utiliate care poate rezolva o problema oamenii vor fi atrasi de acest lucru.

9.    Nu oferi informatie actualizata. Aprovizioneaza-ti permanent site-ul cu stiri noi din domeniul pe care il exploatezi. Informatia actualizata va atrage inevitabil si cititorii.

10.  Nu oferi mostre sau exemplare gratuite ale produselor sau serviciilor tale. Ai fost vreodata la un magazin si ai ratat ocazia de a gusta dintr-o mostra de mancare gratuita? Acelasi concept va atrage oamenii sa viziteze site-ul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu