Publicitatea online

Intr-o lume in  care internetul a devenit un stil de viata este normal ca atentia tuturor sa se indrepte spre felul in care pot folosi acest lucru pentru a te promova. Daca pana acum 20 de ani principalele canale de publicitate erau ziarele, radioul si televiziunea, acum interentul castiga din ce in ce mai mult teren.
Avantajul publicitatii pe interent comparativ cu cea facuta prin alte mijloace de comunicare este in primul rand costul. Numarul de persoane catre care o reclama ajunge este foarte mare comparativ cu alte surse de comunicare. Aceste aspecte fac ca din ce in ce mai multe metode de promovare online sa se dezvolte. Dintre cele mai populare metode se numara:
-    Publicitatea pe anumite pe motoare de cautare. Desi este printre cele mai scumpe metode este poate si cea mai eficienta. Are ca principal avantaj ca afisarea se face direct catre grupul de persoane targetat si astfel aveti siguranta ca mesajul ajunge la cine trebuie.
-    Crearea unui site sau blog de promovare online care sa contina informatii despre firma si produsele vandute. Daca te ocupi de acest site si de optimizarea lui la cautarea pe google prin inscrierea in directoare web, poti cu investitii minime sa iti cresti numarul de clienti.
-    O metoda relativ mai noua este publicitatea pe site-urile de socializare gen Facebook. Avand un numar impresionant de utilizatori, iar costurile de publicare a unor anunturi pe aceste retele de socializare fiind reduse, aceasta metoda de publicitate este din ce in ce mai populara. Creearea unei pagini pe aceste retele este iar foarte utila daca vrei sa iti promovezi business-ul cat mai bine.
Metodele enumerate mai sus sunt doar cateva. Pe langa ele mai sus mai sunt si altele, iar dintre cele mai populare amintesc : trimiterea de e-mail-uri de promovare a unor produse, sau afisarea de bannere pe diverese site-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu