Ce se pot juca copiii online

Un lucru bine cunoscut in industria de publicitate este ca pentru a avea clienti pe o perioada cat mai lunga de timp este bine sa ii formezi inca de cand sunt mici. Astfel mai toate companiile de pe piata din ziua de astazi indiferent de domeniu, incearca sa se adreseze prin reclame si prin produsele create si copiilor. Din acest mediu nu lipesec companiile producatoare de jocuri online care incearca sa deschida apetitul pentru jocuri de la o varsta cat mai mica.
Printre jocurile care sunt create special pentru copii putem gasi:
•  Jocuri de colorat – in care copiii pot desena online si sa coloreze, sau pot sa alege doar sa coloreze pe baza unui sablon prestabilit. Aceste jocuri sunt foarte asemanatoare cu cartile de colorat doar ca se afla pe calculator.
•  Jocuri de coordonare – in care copii trebuie sa potriveasca figurile sau sa gaseasca capatul unui labirint. Evident ca toate aceste jocuri au in spate o poveste, sunt interactive si frumos colorate pentru a capta cat mai mult atentia copiilor.
•  Jocuri cu masini - dedicate in special baieteilor. Sunt mult mai simple decat jocurile pentru adulti de genul Need for Speed, dar principul de joc este acelasi.
•  Jocuri Dress up – aceste jocuri frumos colorate sunt dedicate fetitelor. Acestea trebuie sa costumeze, sa macheze si sa coafeze personajul pentru diverse evenimente la care acesta trebuie sa participe. Frumos colorate si educative aceste aplicatii sunt jucate chiar si de adulti.
•  Jocuri Puzzle – asemanatoare cu jocurile puzzle clasice, acestea sunt mult mai ieftine ,poate chiar gratuite. Ajuta copii in dezvoltarea gandirii, a rationamentului si a atentiei catre detalii.
Evident ca piata are si alte tipuri de jocuri decat cele descrise mai sus, iar fiecare joc incearca sa vina cu ceva nou, mai atragator pentru cei mici. Ramane doar ca parintii sa ii ajute pe acestia sa ia deciziile corecte in privinta jocurile pe care sa le joace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu