Repararea placii de baza a laptopului e posibila daca ajungeti la timp in service

MackBook-ul ramane unul dintre cele mai performante si mai puternice tipuri de laptop, produs de compania americana Apple si gandit pentru utilizatorii de rand, dar si pentru cei business. Insa oricat de performant si de bun ar fi si acest laptop ajunge sa aiba destule probleme in functie de modul in care este utilizat. Printre cele mai grave se afla si defectarea placii de baza. Placa de baza este placa pe care sunt montate componente hardware, este practic o punte de legatura dintre toate componentele calculatorului. O placa de baza obisnuita este formata din sloturi de expansiune, unde se monteaza componente hardware, placile de expansiune, principalele fiind PCI-e, PCI si DIMM.

Mai avem socket-ul procesorului, pentru instalarea procesorului direct pe placa de baza, dar si conectorii si porturile, pentru transferul de date, conectarea diverselor periferice, alimentarea cu energie a componentelor laptopului. Placa de baza ajunge sa nu mai functioneze deloc sau partial din cauza unor socuri, din cauza scurtcircuitului sau in urma unei supraincalziri, din cauza uzurii. Si daca placa de baza nu mai functioneaza corect sau deloc nici dispozitivul nu mai poate fi folosit. Repararea ei e rapida, daca defectul nu e prea mare, preturile variaza intre 250 si 1000 de lei, odata ce apelati la reparatii macbook realizate de profesionisti puteti folosi in continuare laptopul fara probleme. Intarzierea unor reparatii macbook duce la probleme si mai mari la cipurile video, la southbridge, northbridge, la alte circuite si componente de pe placa de baza. Tehnicienii de la service au suficienta experienta pentru a repara in siguranta si la preturi accesibile laptopurile celor de la Apple, folosesc cele mai moderne tehnologii pentru diagnosticare gratuita si pentru depistarea si remedierea imediata a tuturor defectelor intalnite la motherboard sau placa de baza.

Toate piesele folosite sunt originale, se primeste garantie, orice interventie este realizata intr-un mediu special gandit pentru protectia laptopului, fiecare componenta este analizata si testata pentru a se descoperi toate problemele placilor de baza inainte de reparare sau inlocuire. Cu cat ajungem mai repede in service, cu atat sansele de reusita ale interventiilor cresc si laptopul va putea fi utilizat in continuare in cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu