Reviziile si interventiile de specialitate asupra termopanelor

Locuintele moderne sunt de neconceput fara geamuri termopan si usi termopan. Tamplaria din PVC poate asigura o izolare fonica si termica mai buna, pierderile de caldura sunt mai mici, se pot reduce costurile cu instalatia de gaze si incalzire mai ales in lunile foarte geroase. Termopanele sunt rezistente, se monteaza usor, au un aspect estetic placut, se pot personaliza simplu in functie de dimensiunile zonei de montare.

Ca orice produs si termopanele incep sa se uzeze, apar defecte dupa o anumita perioada, nu se mai inchid cum trebuie, sunt pierderi de caldura, geamurile se pot aburi din cauza condensului. Verificarile periodice cu ajutorul unor firme specializate in reparatii termopane Titan pot previ defecte viitoare si agravarea celor existente, specialistii pot identifica si problemele mai greu de observat daca nu ai experienta. Revizia si verificarile termopanelor includ ungerea garniturilor, recalarea sau reglarea sticlei, chiar gresarea feroneriei acolo unde e cazul. Dintre cele mai comune interventii pe care firma de reparatii termopane Titan vi le poate asigura amintim inlocuirea feroneriilor cu defecte majore, a garniturilor cu uzura mare, a manerelor, gaurirea pentru montarea hotelor. Se mai pot schimba sticlele sparte si fisurate, se modifica tamplariile, ferestere, deschiderile, sistemul de deschidere de la usi si ferestre.

In cazurile extreme se monteaza si se demonteaza termopanele cu totul, la fel si sticla pentru o izolare cat mai buna. Toate aceste servicii sunt taxate in functie de complexitatea lor, firmele pot face discounturi daca ati mai apelat la ele, va puteti intelege la pretul final, gasiti oricand piese de schimb si consumabile noi la ei, la preturi mai mici ca in magazine, aduse din depozitele proprii. Pentru reparatii si interventii se asigura garantii, se emite chitanta si factura, orice defecte mai apar in garantia lucrarii se repara gratuit daca sunt din vina interventiei facute. Inainte de orice reparatie va exista o evaluare, o estimare de pret, serviciile pot fi oferite si in regim de urgenta, echipele se deplaseaza rapid acasa la clienti pentru a rezolva orice defect sesizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu