Vrei sa nu mai arzi mancarea? Cumpara o plita electrica

Bucatar amator sau profesionist, in bucatarie ai nevoie de cat mai multe instrumente si aparate utile pentru a gati cele mai delicioase si mai complexe preparate. Vremea aragazului clasic incepe sa apuna odata cu evolutia tehnologiei si aparitia pe piata a unor optiuni mult mai rezistente in timp, cu un consum mai mic si cu o multime de functii noi, speciale pentru un gatit eficient si rapid. Oferind o flexibilitate mare si un design elegant, care se potriveste perfect cu orice bucatarie moderna, ​plita electrica​ este o alegere foarte buna daca vreti sa pregatiti in timp foarte scurt preparate perfecte.

Performanta plitelor electrice este mult mai mare decat a aragazuluin clasic, au functii integrate care permit gatirea unor tipuri diverse de mancaruri, temperatura de gatire este constanta. Plitele de acest tip sunt mult mai sigure si mai rentabile energetic decat cele pe gaz, raportul dintre cost si timpul de gatire este de pana la doua ori mai redus decat in cazul aragazului pe gaz. O ​plita electrica​ are trei suprafete de gatire sau suprafete mixte, se poate amplasa oriunde in blatul de lucru, se incalzeste si se raceste mai lent, nu ai cum sa arzi mancarea. Temperatura se modifica mai lent, consumul de curent nu e asa de mare, in schimb randamentul e mult mai bun decat in cazul oricarui instrument de gatit.

Cele mai bune plite le gasiti la VIVITRUST, magazinul online care va pune la dispozitie solutii optime pentur amenajare si ambientare. Cu peste 15 ani de experienta pe piata de profil, VIVITRUST are pentru dvs. plite electrice cu un raport calitate-pret excelent, se pot furniza din stoc sau la comanda. Montajul lor este asigurat de personal calificat, se ofera si garantie in functie de produsul cumparat, orice intrebare legata de oferta magazinului gasindu-si raspunsul in cel mai scurt timp printr-un simplu apel la departamentul de Relatii Clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu