Reinnoiste-ti mobilierul din bucatarie cu mobila bucatarie la comanda

Uita de mobila veche la mama din bucatarie si incearca ceva nou! Acesta este poate cel mai bun sfat pe care i-l poate da cineva unei gospodine „inraite”, care isi petrece mai mult timp in bucatarie decat in dormitor. Pe langa faptul ca o mobila veche inseamna si microbi, bacterii adunate de-a lungul timpului, usi care nu se mai inchid cum trebuie, rafturi care nu mai stau la locul lor si un aspect general urat, mobila bucatarie ar trebui sa fie un motiv de mandrie si o „semnatura” pentru orice femeie care se respecta. Reinnoieste-ti chiar azi „semnatura” si transform-o intr-un autograf pe care oricine l-ar vrea sa-l aiba in propria bucatarie.

Nu stii de unde sa incepi cautarile? Iti dam noi o idee: artamobilei.ro, magazin online cu mobila bucatarie la comanda de cea mai buna calitate, din materiale special alese si finisate de o echipa de profesionisti, are grija ca „semnatura” ta sa fie de neuitat pentru orice iti intra in bucatarie. Arta Mobilei are deja un portofoliu impresionant de mobilier de toate tipurile din PAL melaminat, MDF sau PAL furnuit si postforming, la preturi foarte mici, si o experienta de peste opt ani pe piata de profil. Pentru orice tip de mobila bucatarie la comanda – clasic, modern, standard – se pot realiza dimensiuni, culori si accesorii personalizate, in functie de dorintele fiecarei gospodine. Facute special pentru a face fata unui ritm intens de lucru in bucatarie, piesele de mobila bucatarie utilizeaza spatiul pus la dispozitie cat mai eficient posibil pentru ca sanctuarul dvs. – bucataria – sa fie mereu un loc placut si usor de administrat.

Corpurile modulare ale mobilei de bucatarie clasice, de exemplu, cu un design minimalist, sunt foarte usor de pozitionat si mutat in caz ca nu mai convine designul bucatariei sau aveti nevoie de mai mult loc intr-o anumita parte a camerei. Canturile sunt din ABS, blatul este termorezistent, iar accesoriile sunt de origine italiana sau austriaca. Cum timpul petrecut in bucatarie e destul de mare, mobilierul de bucatarie la comanda de la Arta Mobilei poate fi si cu print, o noutate in ceea ce priveste acest tip de mobilier, fiecare bucatarie transformandu-se intr-un paradis care va poarta in cele mai indepartate locuri fara sa faceti nici un pas in afara camerei. Comenzile se pot face telefonic, online sau direct la fabrica, tocmai pentru a nu interveni intermediari si comisioane care ar mari pretul initial. Termenul de livrare este de 3-14 zile lucratoare (maxim 20 de zile lucratoare), toate comenzile au garantie cuprinsa intre 24 si 36 luni.

Cat priveste montajul si transportul, pentru Bucuresti sunt incluse in pretul total, pentru alte localitati insa se achita o taxa care difera in functie de comanda si distanta. Tot gratuit se fac masuratorile si se ofera consultanta permanenta pentru proiectare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu